Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
MaxTorque #670 üzenetére
Igazából a dual sim kezelésen kívül nem sok szól mellettük, ha a moddingra a rom cserére gondolsz, az is megoldható, de ehhez a kínai fórumokba kell belemerülni, ami nem egyszerű eset.
Én egyébként első androidos készüléknek nem biztos, hogy bevállalnám, mondom ezt azok után, hogy nekem kínai készülék volt az első ilyen. -
kaller1
veterán
válasz
ambudriver #500 üzenetére
Okostelefonra lehet utólag olyan programot feltenni, aminek van ilyen szolgáltatása is.
-
kaller1
veterán
válasz
gaben098 #315 üzenetére
2 kártyás, és van benne wifi. Én inkább maradnék a samsungnál. Ja, és aki egy klón telefonról eladóként a saját(dropshippes...) árujáról ilyet ír, azt helyből elzavarnám(tudom, illetékeseket ez nem érdekli):
igen magasan veri a nokia X6 ot akár minőségben akár tudásban
LOL.
-
-
kaller1
veterán
Én nem sajnáltam a 180 usd-t a kínai telefonra, más ennyiből hármat vesz, aztán meg itt sír hogy ez se jó meg az se jó benne. Érdekes módon engem még senki nem látott panaszkodni, pedig az én kezemben is megfordult már pár darab. Igaz egyik sem a legalja volt, lehet hogy ezért?
-
kaller1
veterán
válasz
skulls&roses #238 üzenetére
Mert ti "kereskedők" a nagy hasznon reményében mindenből a legolcsóbbat veszitek, nem is csodálkozok rajta, hogy ez a vége.
-
kaller1
veterán
válasz
sirszevenap #227 üzenetére
Nincs mit! A kínaiak meg nem csak gagyit gyártanak, ezt ne felejtsd el.
-
kaller1
veterán
válasz
sirszevenap #225 üzenetére
De, pontosan tudom miről van szó.
Látom.
Már meg se haragudj, de linkelj már nekem egy ilyen "kínai tv wifis kutyafülés" telefont ami nem koppintva van...
Nem linkelgetek, google a barátod. A fenti jelzővel meg picit mellélőttél, mert ha utána néztél volna, és nem csak vaktában írogatnál, megtudtad volna, hogy a kérdéses típus (SciP. N21) a GM DSTL1 mellett az egyetlen dual sim kártyás, android alapú okostelefon.
Kérlek ha még mindig úgy gondolod hogy nem értem miről van szó, akkor világosíts fel légy olya kedves.
Úgy gondoltam, és megtörtént.
-
kaller1
veterán
válasz
sirszevenap #220 üzenetére
Azt sem tudod,hogy miről van szó,különben nem irnál ilyet.
-
-
kaller1
veterán
hol kezdődik az az okostelefon, amivel lehet wifi-n keresztül megosztott fájlokat böngészni, másolni, mp3-at lejátszani? (vagy az már pda?)
Ha az árra gondoltál, az kb. 30k-tól indul. A fenti dolgokat alapból egy okostelefon sem tudja, a kívánt dolgokat külső programok telepítésével lehet elérni.
A linken nem az F003 van, hanem egy i68+. Csak a keresőszavak miatt tette bele a többit is.
-
-
kaller1
veterán
válasz
tratto21 #151 üzenetére
Fel sem ajánlották a büntetést vagy a vámolást.
Most akkor már kitalálhatnád az igazat is, mert mintha ezt írtad volna a #149-ben:
Aztán még azt is felfedezték, hogy egy bizonyos mobil gyártó cég minta oltalmait sérti (design másolat) ezért fizethettem még büntetést is.
Akkor most hogy is van ez?
-
kaller1
veterán
Megjelent az új cikkem egy Windows Mobile 6.5 alapú kínai készülékről, akit érdekel mit alkottak, olvassa el...
-
kaller1
veterán
Nem nyaltál be semmit, mert a Tied egy sima MTK telefon, a jobbik fajtából.
A Google Android Operation Interface meg egy csúsztatás, és azért van benne a speckóban, hogy a keresők kidobják azt is találatnak, ha valaki Androidos telefont keres.
A lényeg az interface szón van,amit először a Dream G2-nél alkalmaztak.Annak a felülete igazi android koppintás.mod: Az N19-re ugyan úgy lehet apk fájlokat telepíteni, mint bármelyik másik Androidos telefonra: sd-re felmásolom és fájlkezelővel megnyitom a telefonon.
-
kaller1
veterán
Mindenféle okos alkalmazással bővíthető, és ezek egyszerre futhatnak egymás mellett.
Erre a készülékre pl. az Android appz topikban ajánlott programok valók. -
-
kaller1
veterán
Amit használnálnál rendeszeresen.
Böngésző,mail,rss,dokumentum kezelés(pdf,doc,xls),hogy csak a legfontosabbakat említsem.
És akkor most ne gyere azzal,hogy az F003-on is lehet netezni,azt már tudom milyen...Elmondom,mi számít jó böngészőnek:
Az iphone böngészője.
Az Android böngészője és a DolphinBrowser
Winmon az Opera Mobile ,a SkyFire, és a jövőbeni FennecAz opera minit kihagytam,mert az egy alap java telefonon elmegy,de egy nagy érintő kijelzős telefon jobbat érdemel.
-
kaller1
veterán
válasz
DarknessHope #79 üzenetére
v mi a buktató ebben... a hangzatos dologban... ha már a garancia sem lehet kifogás..
LOL....Dropshippes eladó,az 1 év garit úgy intézed,ahogy akarod,elég csak az értékeléseit megnézni...
Ja,meg mások pénzén könnyű okoskodni,nincs nála készleten semmi. -
kaller1
veterán
válasz
buddymajki #64 üzenetére
Minden után fizetni kell,ami az EU-n kívülről érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Politikai mémek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest