- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
hardver1985 #40 üzenetére
Már 3 éve volt bazinagy kiálló kamera a 10T-szérián.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
hardver1985
tag
az a bazi nagy kiálló kamera undorító
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: 294 pozitív...
-
válasz
mjani1172 #38 üzenetére
Mit szeretnél mondani?
Jó, hogy bekapcsolódtál ebbe a beszélgetésbe, de fejtsd ki bővebben, úgy lesz értelme.
Értem mit szeretnél, de ne fussunk már felesleges köröket. Nekem erre nincs igazán időm, ha érdemben nem teszel hozzá, akkor ne állj belém.
Időpazarlás nekem és főleg neked.[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Túlárazott.
Ennél olcsóbban ki lehet hozni, én most csak az anyagárat írtam.
De 50-nél nem kerül többe a manőver.
Nem a kijelző a drága.
Szóval a telefon 150-170 ezer( F4 GT), ehhez képest még megéri javítani. Olcsóbb készüléknél már nem biztos, de mindig lesz , aki megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Nem feltétlenül, azért nem olyan drágák ezek a kijelzők. Most gyorsan ránéztem egy F4 GT kijelzőre, és 20-30 ezer között mozog.
De ez csak egy "példa"
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
Egy amoled kijelző csere akkor is gazdasági totálkár ilyen értékű eszközöknél, ha nem hajlított.
[ Szerkesztve ]
-
-
edward2
addikt
válasz
7Heads Drago #30 üzenetére
Ez is az egyik ellenérv a hajlított kijelző ellen. Másik sokkal egyetemben. A probléma, hogy a mai napig 1 objektív előnyt sem hallottam még senkitől.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Mióta kiesett a Huawei mindenki bedobta a gyeplőt a lovak közé. Én személy szerint örülnék neki, ha nem csak kijelző méret, meg a megapixelek száma nőne, hanem ténylegesen többet kapna a user.
edward2: Két rokonnak is betört a hajlított kijelzős csoda. (Samu és egy Xiaomi) Gazdasági totálkár mindkettő. 100-150k-s telefont nem éri meg javítatni. Röhej...[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
7Heads Drago #25 üzenetére
Biztos fog lendíteni rajta, de amíg nincs rajtuk gms, nem ellenfelek a többieknek.
-
válasz
janeszgol #26 üzenetére
Bizony jót tenne ennek az ellustult mobil piacnak. A huawei megfingatta őket főleg, kamera téren.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #25 üzenetére
És ki tudja, mikor jön meg a GMS is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
SkyLine3000 #24 üzenetére
Ettől függetlenül ez nagyot fog tolni a Huawei szekerén.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #21 üzenetére
En mar megideztem Giovan! szellemet. Kb 1-2 eve nem olvastam tole itt hozzaszolast. Anno sokat vitaztam vele Huawei temaban.
-
janeszgol
félisten
Bocsi, de ezt illik kitenni:
Gigamegállapodást kötött a Huawei és az Ericsson [link]
-
Antosz
tag
Na igen. Bár sok féle telefonom volt kezdve a Nokia 3410-el anno. Sokat fejlődött a világ. Mindig is android vonalon mozogtam. De idén váltottam kb 4 hónapja iPhone-ra. Meg kell, hogy mondjam, eddigi telefonjaimat mindet veri kamera terén. Nem beszélve a használhatóságról és hogy nem android van rajta. Szóval én biztos maradok ennél.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
SkyLine3000
addikt
A Honor 90 Lite 5G-nek sikerült még ezt is alulmúlnia. 100mp főkamer és 5+2 mp segédkombó! A 8+2 se kutya, de ez már a legalja. 5 mp-es UW! Mi jön még? 1,3+vga kombó? Szánalmas!
-
Nem a széleslátószögű kell hozzá.
@Sato: Most látom , hangos kisebbség nevében szólaltam fel. Szóval félreértettelek.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
Viccesek az elnevezések, a K60 szinte többet ad, mint a K60 Ultra (képernyő felbontás, wireless töltés) , errefelé biztos olcsóbban, már a márkából adódóan is. A K60 Pro a legjobb a sorozatban, az szokás szerint csak Kínában kapható. 8 hónapja, szóval az ultrát talán a jó ár miatt lehet ott még eladni.
Elvileg jövőre már nem fognak kukacoskodni, és a K70/K70 Pro jön ide is. Meglátjuk. -
Akkor a K60 az mi?
@Sato: Hagyd, van amit 100x le kell írni, és még akkor sem hiszik el, hogy miért kap helyet egy olyan kamera...
Mondjuk én a főkamerát használom mindenre , egyszerűen csak jó képeket akarok csinálni, nem pedig buzerálni mindenféle beállítást.
@xsjado93: Nagyjából, és ezért is volt sokszor az, hogy NFC nélküli MiBand-ek jöttek, mert ott nem használják annyira az NFC-t fizetésre.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
válasz
supershape #10 üzenetére
A 13T Pro már ismert, az lesz a K60 Ultra. Nem egy nagy dobás az sem, legalábbis 250 k körül semmiképp.
-
supershape
csendes tag
Ez egy lépés előre egy hátra a 12T-hez képest. Ezek után csak a 13T PRO érdekelhet.
-
válasz
hegedus001 #7 üzenetére
Gondolom van a blokkon egy QR kód, amit ha beszkennelnek levonja az összeget. Így azok is tudnak telefonnal fizetni, akiknek nincs nfc a készülékükben.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
roli543
őstag
Az a kamera hármas már 5 éve is bazi cink volt, szánalmasak ezek a gyártók ezekkel a sz@r kombinációkkal. Ez a telefon rendben lenne egy normál + ultraszéles (autofocus) kombóval.
GázApple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Antosz
tag
Ahogy általában 5-ből 3 kamera sem jó semmire. Nekem a OnePlus 6T volt ilyen. Jó képeket meg videókat csinált. De a két kamerából az egyik semmit nem csinált. Tesztelésképp letakartam az egyiket (nagy látószögű). A nagylátó is egy az egyben a fő kamera volt. A másik semmi. Pedig hardveresen az lett volna a nagylátó. De bármit állítottam, azt semmire nem használta.
A képek videók minőségében sem volt változás a letakart nagylátó ellenére.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ami azért meglepő, mert hivatalosan még nem is létezik.
- Túra és kirándulás topic
- Politika
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crohn betegség
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest