Új hozzászólás Aktív témák
-
borisz1994
csendes tag
Sziasztok. Csak nekem van olyan problémám vele, hogy általában 85% akku töltöttség körül, ébresztés után a kijelző peremétől kb. fél cm-re, körbe egy "fehérebb" sáv jelenik meg? Amolyan átmenetes, egész a széle jó egy kicsit beljebb halványabb, de ugyan olyan fényerejű a kép, és még beljebb teljesen jó. További merülés után magától eltűnik.
-
borisz1994
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálkozott IGO-val a masinán? Nekem valamiért nem hajlandó megtalálni a gps-t hiába van megadva a port és a beaud. Ha valaki tud kérem segítsen.
Kalibrálás után nekem teljesen elmászott az érintés, csak akkor lett jó amikor alaphelyzetbe állítottam.
-
borisz1994
csendes tag
Sziasztok. Most frissítettem én is 10-re és jelenleg stabilnak tűnik
egész jól pörög a gép
Csak egy érdekes észrevétel, a recovery partíciót 449 Mb-ra csökkentette. Ebből is képes visszaállítani a rendszert később ha valami gáz van, vagy szükség lessz a telepítés közben használt adattárolón lévő adatokra?
-
borisz1994
csendes tag
Ha annyira fontos a hely akkor a lapozófájl méretén is lehet csökkenteni, mert nekem alapból 1.7Gb-ot foglal
-
borisz1994
csendes tag
Sziasztok. Lenne ezzel a masinával egy kis gondom. Nem müködik a rendszer visszaállítás. A gépházból és az UEFI-ből se. A recovery particio megvan a gépen, csak nincs betüjele és nem is lehet neki adni, de ennek talán igy is kell lennie. Hogyan lehetne mégis visszaállitani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest