- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ez így van. Valami azt súgja, hogy láttál már újságot készülni
Ez a dolog működik is, főleg, ha profi újságíróval dolgozol. Nekem már volt olyan élményem, hogy megmondtam (telefonon!), hogy mennyi lóg ki a szövegből, és ott, helyben onlájn meghúztuk a szöveget kb. 5 perc alatt. Persze előfordult az ellenkezője is. Szóltam az illetőnek, hogy sok a szöveg, erre közölte, hogy csináljam kisebb betűfokozattal, meg változtassak a sortávolságon. Volt vagy fél óra, mire megértette, hogy ilyet NEM csinálunk. Pedig ordított nagyon, hogy amatőr vagyok, de a végén kiderült, hogy ki az.
-
T. Almeida
senior tag
Egyetértek...!
Nemsokára nekiállunk az új lapszámnak (még 1 hét a határidő, de már érzem, hogy megy fel a vérnyomásom, mert még _senki_ nem küldte be megint a cikkjét)...Ha megint utolsó nap este (éjjel) kell könyörögni mindenkinek, hogy ugyammá, küldd már el azt a sz**aba**ott cikked (bocs), mert holnapra az újságnak is kész kell lenni, akkor részemről ez volt az uccsó részvétel... -
T. Almeida
senior tag
Köszönöm a véleményt!
- Képkivágások (6-7. oldal): Megszavazták (nekem se jönnek be az ilyen ''cirádás formázások, dedósnak tartom).
- Az ilyen-olyan betűtípusok használatáról mi a véleményed? Nekem az se igazán jön be. valaki szerint azért kellenek (sőt, minden fejezetcímet más betütípussal akartak), mert nem népszabadságot csinálunk....
- Helyesírási hibák: Jogos, én már nem néztem át, gondoltam, hogy vállalja mindenki a felelősséget a cikkjéért.
- Aláírások: A köv. számban már ki lesznek emelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest