- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Gondolom ha vmit lehet X+n, X+2n ill X+3n Ftért kaponi, akkor keresed azt, ahol X+n ért veheted meg, nem adsz ki érte többet,nem? Mert ált így vagyunk ezzel a hw piacon szvsz.
Ha Aquában 60,x, akkor ~56-57anak a nagykerára. Ez már jó. De vannak akik tudják olyan, vagy alacsonyabb áron adni soxor a cuccokat, mint ált. a nagykerek. -
MC Pite
veterán
Mikor másik topicban is 66ért árulják... Itt már 59. Tudom mennyiért veszik, és az mennyiért veszi, akitől veszik. Gondolom sejted, hogyha az Aqua ennyiért tudja adni, akkor tudnák lentebb is. Még nem mindenütt ennyi nagykerben, de ha már van olcsó forás, engem az érdekel. Téged melyik szokott?
Ergó igenis 55-56ért kellene legyen, hogy tartsuk az árszínvonalat. -
efektiv
tag
én meg téged, a szánalmasságod miatt, és?
59 vagy 60 már tökmind1 és akkor inkább megveszem az aquaban, német országban is 200 euró az új! mostanában nem tervezem hogy megyek, ezért gondoltam hogy hátha kapok itt is annyiért,de nem...csak pofatlankodtok a topicomba, elhiszed nem vag foldhoz az a 9k?De jelen pillanatban van processzorom (2.5Ghz) és nem érzem sűrgsnek a dolgot.
UP
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged