Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
Na sziasztok! A konfigom: intel 640proc -3200(2mb,800fsb),Abit AA8Duramax,2*1gb Kingmax667 DDR2,ATI X800GTO,
A problémám: 533-an megy a memória.Jól van ez eddig ok mert az alaplap csak 533-at tud.De az új bios frissítéssel 600-ast is lehet választani a biosba.El is indul 600-on de csak ha húzok a DDR2 feszültségén mondjuk 1.8V (alapbeállítás)-ról 1.9 voltra.Xp-t kezdi betölteni aztán semmi.Van még a Biosba ilyen beállítási lehetőség hogy ''CPU'' vcore(1.3v az alap) és ''NB'' volt beállítási lehetőség.Nem tudom melyiket szabad felhúznom és mennyire hogy 600-on menjen a memóriám.Amúgy szoftveresen is lehet tuningolnom az ABITGURU progival.Az 533-on 3560mhz-ig engedi Turbó beállítással felhúzni a procit.A memóriavoltot is engedi állítani.ON the FLY mód aztán ha túlhúzom lefagy.Aztán néha a biost is süthetem ki.Vehetek valamilyen ABIT AW8 667mhz-s alaplapot ?vagy a fsb800 as procimat is le kéne hozzá cserélni? Hogy tudnám 600mhz-n pörgetni a memóriáimat? 2*1gb 667 kingmax yes! Köszönöm -
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
50et
-
Pietrosz
addikt
2900-at tudó 3700+ San Diego mennyit érne meg neked? Dobozos, 8 hó gar?
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
uop
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
van saját topikod, ide feltétlen be kellírnod mii?
-
pyrex
csendes tag
Engem is érdekelne 3700+ San Diego. Nagykerből 3 év garival tudok dobozosat 56400-ért (bruttó), szóval akinek olcsóbban van, az szólhat
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
jó ár esetén azonnal.
-
efektiv
tag
uppppppppppppp 2-3 hét mulva lenne aktuális.
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
válasz
kótyomfitty #59 üzenetére
sok az nekem, ecerü földi hanalndónak, de ki tudja...
gari? számla? doboz? huto?
alku ár? -
kótyomfitty
csendes tag
Hi 70ért tudok szerezni 4000+ San Diego-t..:
Megkímélt állapotban. Alíg használt
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
uo
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
válasz
Overlocker #55 üzenetére
thx,
up -
Overlocker
veterán
up
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
up, de nem sok esély van
-
MC Pite
veterán
wanted BN végű 3500/3700+
-
MC Pite
veterán
wanted BN végű 3500/3700+
-
efektiv
tag
up
-
NoLF
veterán
-
MC Pite
veterán
BN végződésű 3500+ is érdekel!
(San Diego magos, 512 L2vel) -
deicide
veterán
válasz
Bernardo20 #25 üzenetére
akkor már 1720ft-al jobb vagyok, mint az aqua...
-
NoLF
veterán
a procim ára 56k.
-
MC Pite
veterán
Gondolom ha vmit lehet X+n, X+2n ill X+3n Ftért kaponi, akkor keresed azt, ahol X+n ért veheted meg, nem adsz ki érte többet,nem? Mert ált így vagyunk ezzel a hw piacon szvsz.
Ha Aquában 60,x, akkor ~56-57anak a nagykerára. Ez már jó. De vannak akik tudják olyan, vagy alacsonyabb áron adni soxor a cuccokat, mint ált. a nagykerek. -
MC Pite
veterán
Mikor másik topicban is 66ért árulják... Itt már 59. Tudom mennyiért veszik, és az mennyiért veszi, akitől veszik. Gondolom sejted, hogyha az Aqua ennyiért tudja adni, akkor tudnák lentebb is. Még nem mindenütt ennyi nagykerben, de ha már van olcsó forás, engem az érdekel. Téged melyik szokott?
Ergó igenis 55-56ért kellene legyen, hogy tartsuk az árszínvonalat. -
nemtommi
senior tag
válasz
Bernardo20 #25 üzenetére
A héten tuti kifogytak, hét végére tudtak volna szerezni?
-
nemtommi
senior tag
AQUA-ban már rég nincs, így nem kellene ezzel példálózni. Szerintem.
(Igaz beigértek köv. szállítmányt de annak meg senki se tudhatja még az árát, az idejét meg annyira se.)
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
miért gondolja az ember, hogy itt fillérekért lesz cucc?..van itt sok ember aki tud sok dolgot tényleg olcsón hozni, de ők sem mágusok..
szerinte, ha a boltban 60.XXX az ára és vki 57K ért hozni tudja az igenis jo dolog..én jobban megbízom pár ember garijában innen, mint pl 1 bluefish..stb gariban -
NoLF
veterán
4000+ clawhammer érdekel esetleg?
-
MC Pite
veterán
Na, ha br60 a 3700+, akkor illene olcsóbban találnunk a hw piacon. De leálltunk...
-
efektiv
tag
én meg téged, a szánalmasságod miatt, és?
59 vagy 60 már tökmind1 és akkor inkább megveszem az aquaban, német országban is 200 euró az új! mostanában nem tervezem hogy megyek, ezért gondoltam hogy hátha kapok itt is annyiért,de nem...csak pofatlankodtok a topicomba, elhiszed nem vag foldhoz az a 9k?De jelen pillanatban van processzorom (2.5Ghz) és nem érzem sűrgsnek a dolgot.
UP -
MC Pite
veterán
Jaja, egy ezressel olcsóbb a kiskereknél... kicsit olcsóbban vártam a PH piacán én is...
-
Overlocker
veterán
válasz
YODA mester #14 üzenetére
hát nem tudom..érdekes ennek a terméknek a ph-s ára..
pl aqua-ba 60.***FT,amiről papír is van+számla.. -
^Bundi^
őstag
válasz
YODA mester #14 üzenetére
Mi meg az 50K ját és őt röhögjük ki...
-
efektiv
tag
up
-
efektiv
tag
lol
up -
serttes
csendes tag
Lehet februárra lesz San Fransisco
up -
.:InnoMan:.
senior tag
Ájjdejó!
Up -
efektiv
tag
kézSéged
1s lemaradt, slim bill
UP a procinak.
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
hej hej, hejesírás
De ha már itt tartunk a hwt-n is szétkéne nézni, van ott is ''nyomdahiba'' bőven...Inkább ott gyakorold az íráskijavító kézégedett. -
gozso
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
egy ilyen szenes izét megnéznék
-
efektiv
tag
egyenlőre még csak érdeklődés szintjén....kisker nettó körüli áron szeretnék hozzájutni, ha használt (nem legyilkolt, szénnéhuzot szarokra gondolok) az se baj.
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest