- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardverfel
csendes tag
h!
ROUTERES NETET KILÖVI HA FELTESZEM? -
Gabson730
tag
Eszembe jutott, hogy egy pár vírus nekem helyi hálózatról mászott át a gépemre..ROUTEREN ÁT!!! és mivel ez a progi blokkolja a localhost-os címek némelyikét, gondolom ezek csupán reklám, kém és egyéb féreg programok, amiket jó azért ha letilt
Csak egy ötlet
-
[hun]_Daniel
csendes tag
Naon kössz a segítséget -
Szabesz
őstag
válasz
[hun]_Daniel #23 üzenetére
Az
-
Tithian
őstag
válasz
[hun]_Daniel #23 üzenetére
Mi haszna lenne? Magyarországon senki sem fogja vizsgálni, milyen P2P csatornákon mit csinálsz. Hogy a program egyáltalán működik-e abban a szerepben amire szánták, az pedig egyáltalán nem biztos...
-
Szabesz
őstag
válasz
[hun]_Daniel #21 üzenetére
A fent linkelt topicban ki lett tárgyalva, hogy teljesen fake címeket blokkol (ill.) fake riasztásokat ad '' BSA be akart hatolni a 127.0.0.1 címről'' vagyis a localhostról.. ilyen értelmes dolgai vannak.
-
Szabesz
őstag
válasz
[hun]_Daniel #19 üzenetére
Nem, ennek a programnak a haszálata hülyeség.
-
[hun]_Daniel
csendes tag
Szevasztok lenne egy kérdésem ennek a programnak a használata legális ??
(egyik ismerősöm mondta hogy ő halotta hogy ennek a programnak a használata illegális) -
Penge_4
veterán
A DFN Verein engem is nagyon idegesít. Egyre többet akar betörni, már szinte az egész log fájlban az van és a vicc, hogy még se DC, sem Azureus nem fut, csak Firefox és csak böngészgetek. Sőt, még nem is warez oldalakon böngészek.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
még mindig fel.
-
Dexter68
addikt
fel, fel...
-
Dexter68
addikt
Lehet, hogy naon láma vagyok, de nem találok hozzá blocklist-et sehol. A progit mindenhonnan le lehet húzni, de a list... Csak homályos utalások, sehol egy link.
-
Petersson
csendes tag
Nekem lenne egy gondom a Peer Guardennel.
Egyszeruen nem tudom megnyitni a historyt es a kovetkezo hiba uzenetet adja ki:
''Uncaught exception
This report has beed automatically reported to Methalbs.
Build number: 2050715
File:./loadingproc.cpp
Line: 59
Type: calss mbs_error
Otlet? -
LucifeI2
őstag
up
jó progi használjátok
csak nem itt kellett volna topicot nyitni neki
[Szerkesztve] -
headhunter
addikt
Kint a legújabb!
PeerGuardian 2 Manual 2.1.0 for Beta 5 April 12th, 2005.
Bővebben: link
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve] -
Zeck
aktív tag
Upp!
-
Zeck
aktív tag
Hardveres tűzfal (router) mellé érdemes felrakni? A router nem blokkolja az ilyen ip kereséseket?
-
Agostino
addikt
Hi all.
Nekem is fogja a amit kell rendesen a progi. DFN Verein, Staatliche Fachoberschule und, Hohschule akar tőlem valamit nagyon, meg most a sher.index.hu jött nagyon fel. -
headhunter
addikt
Aki használ dc-t biztos észre vette mennyi magyar ip-t is letilt a Peerguardian.(egyetemi ip-k.) A prohardver oldallal is igy járok a sher.index.hu is a listán van.Nagyon sok ip amiről nem is gondolnánk benne van a tiltottak között.(Yahoo, boxrec,stb.)
Nekem most a 2-es van fent 801.190.277 ip címmel, ez már elég durva mennyiség! (800 milló IP.)
Üdv.: headhunter -
up!
ugy vettem észre, hogy használjuk egy páran, csak arra lennék kiváncsi, hogy van-e értelme. mondjuk a reklámcsikok már csak szürkék a progijaimban.. -
fundaluka
csendes tag
Körülbelül egy órája használom a winmx-et, de már a peerguardian 306 címet blokkolt. Ez mind ellenörzés lett volna? A javasolt adatbáyist használom.
-
A programot annak kapcsán készítették el hogy az USA-ban nemrég először eljárást indítottak két p2p felhasználó ellen úgy hogy IP alapján kikérték az adataikat a szolgáltatótól. Mivel egy bíróság kimondta hogy nem a fájlcserélők üzemeltetői, hanem a felhasználók felelősek a megosztásuk jogszerűségéért, emiatt a kiadók a felhasználókat akarják felelőségrevonni és elijeszteni az embereket a jogvédett tartalom megosztásától.
A progi elvileg a hozzá tartozó logfájlban levő ip címekről érkező kereséseket blokkolja. Ezért szerintem nem valami hatékony hiszen nem feltétlenül azokról az ip címekről fognak rádkeresni.
A keresés ellen a p2p programokat továbbfejlesztik és titkosító eljárásokat fejlesztenek ki. Elvileg a Kazaa már védett a keresések ellen. -
fundaluka
csendes tag
Kérdéseim:
1. Érdemes használni?
2. Melyik adatbázist használjam? Többet is találtam.
3. Az MP3 letöltő előtt kell elindítani?
4 Egyáltalán mit tudtok róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest