- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Igen erositenem az uriembernek szerintem igaza van.En is hasonlo cipoben jartam.Sikerult parszor 1 tera forgalamt csinalnom par honapon keresztul
, majd a szolglatato igen rossz szemmel nezett ram
.Igy kenytelen voltam en is limitalni vagy pedig csak akkor tolteni es kilepni amikor nekem kellett valami.Azert megjegyzem jopar 100 gigat leszedtek rolam 1.5 ev alatt(lehet 1 tera is megvolt a vegere 24/7 ben amikor meg nem korlatoztam annyira).Szoval errol azert elbeszelgettem egy oppal de nem igazan ertettunk szot.Igy inkabb tavoztam minthogy a netemet elbukjam.Ennyi lett volna a kis hozzaszolas(amuyg engem is idegesit persze amikor 1-2 k val jon a cucc).
-
siriq
őstag
Hello!
Valaki panaszkodott hogy sok memoriat eszik a dc.Hat igen nalam is volt ilyen de megoldhato!
Egyedul egy file-t kellett kitorolnom es azota nincs tobb ilyen problemam startup.lxx akarmi a file neve.
Ettol kell elbucsuzni es remelhetoleg minden okes. -
siriq
őstag
Hello!
Nna akkor jol neztem ki a freemailbol hogy az a nicked
Tenyleg regen volt mar amikor estenkent bent voltunk.
Mi a fene tortent az ejszakazos banda nagyon eltunt.
NNa majd kesobb Bye all. -
siriq
őstag
Hello!
Koszi!!!
A mail ment!
A nicket azt utolag neztem de tenyleg az a nicked?
Most meg egy tapcsere utanna meg lehet vagyok ha be nem alszom.
Koszi megegyszer! -
siriq
őstag
Hello
Orulok neki de remelem torteni is majd valami nna jo8 mindenkinek.
Ha keson valaszolnek azert van mert most momentan sok a melom. -
siriq
őstag
Ezuton szeretnem megkoszonni hogy OPToti nagyon gyors es segitokesznek bizonyul.Magyaran semmit sem csinalt.
Ha valaki ketelkedne akkor adok egy kis logot.
2004-03-28 18:06] <[HUN]cooliq> hello
[2004-03-28 18:07] <[HUN]cooliq> ha majd egyszer talan megnezed akkor annyi hogy megegysze leirom penteken reinstall volt(win) es kisse modosult a megosztasom nem meretileg de lehet ugy is es mashova kerultek at fileok.
[2004-03-28 18:08] <[HUN]cooliq> meg ha valami hianyzik akkor az lenne a legjobb mod ha elmondana valaki mit felejtettem berakni nem az hogy egybol kivagom a regisztraciot
[2004-03-28 18:08] <[HUN]cooliq> szerintem ezt emeri modon is el lehet intezni
[2004-03-28 18:09] <[HUN]cooliq> max annyi ha valaki szolt akkor uzenjen nekem nem kell az opknak azzal tolteni az idejuket hogy egyenkent beirogat mident
[2004-03-28 18:09] <[HUN]cooliq> masnal is megesik a reinstall szerintem
[2004-03-28 18:09] <[HUN]cooliq> ghostolni meg nem fogok
[2004-03-28 18:09] <[HUN]cooliq> mert 1xx gigat erdekes lenne
[2004-03-28 18:09] <[HUN]cooliq> koszi
[2004-03-28 18:10] <[HUN]cooliq> szolj vissza ha van valmi
[2004-03-29 21:38] <[HUN]cooliq> Hello
[2004-03-29 21:38] <[HUN]cooliq> Koszonom hogy nem meltattal valaszra
[2004-03-29 21:39] <[HUN]cooliq> aszem egy forumtemat megfog erni a prohardveren
[2004-03-29 21:39] <[HUN]cooliq> ha mar ide nem akarsz uzenetet kuldeni akkor remelem oda fogsz
Ellendben kellemesen csalodtam OpMerlinkeben aki nagyon segitokesznek bizonyult
Ellnezest hogy kisse hosszu a hozzaszolas de momentan a dc-n fuletsem akarja megmozditani az illeto. -
siriq
őstag
Hello!
Nna a mail az megjott de az elkovetkezendo 2 hetbn nem nagyonesz barmit is csinalnom a melon kivul de a hetvegen ha lesz idom akkor mindenkeppen csorgo.
Ha megoldhato majd egy vonalas szam azt megkoszonnem, nekem olcsobb a mobilra keves percet kapok kb 25 amig a matavra 2 ora 30 perc korul.
Akkor kesobb dumalunk! -
siriq
őstag
Up
Nna a lenyeg le kellene toltened egy irc clienst ha windowst hasznalsz akkor winhez ha linuxot akkor linuxhoz stb.
Gondolkozom hogy fogod te azt beallitani.Jezus dobj egy telefonszamot es felhivlak.Az lesz a legegyszerubb. -
siriq
őstag
re
Hat egy kicsit kesobb reszletesen leirom de most el kell mennem.
Kb 8-10 ora vagy a haver valszeg be ir majd ide. -
siriq
őstag
Hello!
Szerintem nyugottan hsznald az IRC-et letoltesre nincsennek buzgomocsing op-ok nincs megosztas nincs bannonlas mert valait rosszul allitottal be a cliensben es titkositjak az ip szamodat is az esetek 99% ban.
Mellesleg nem 1-2 k/s el jon a letoltendo dolog.
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Hello!
Lehet azert mert halvany gozuk sincs.
Amugy a nevedet regized be szoval ha masikat akarsz akkor ujra kell regizned.
Az en problemamra meg mindig nincs semmi valasz(a koli az most felejtos mert nagy a lag). -
siriq
őstag
Re
Nna most egy kicsit elmegyek zuhany elem vetel a billentyuhoz mert igy eszement egy dolog gepelni.
Nagy a lag es szinte remenylen napkozben dumalnom barkivel is mert ledob ha meg sikerulne is radpriviznem. -
siriq
őstag
priviznek csak lagzom
azert irtam ide!
a chat ablak az be sem jon kb vagy 20 perce szoval elegge remenytelen!
Amugy a regisztraciom toroltek az lenne a bajom meg konkretan beszelgetnek az illetovel!
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Hello!
Nna egy kicsit mas de lesz benne op rol is par szo(szandekosan irom kibetuvel)
Szoval ha esetleg van valaki aki log a kolin vagy a tejszinen es megtenne nekem egy szivesseget megkosszonnem!
Arrol lenne szo hogy a minap ujra kellett raknom a win-t de a megosztasom megvalltozott atkerultek mashova( a particio betujele megvalltozott ilyesmi)
kaptam egy uzenetett optoti-tol hogy a megosztasbol nem illik kivenni az eppen tolttt file-t.Nna en a legjobb tudasom szrint megprobaltam visszarakni a hajnali orak(kb 5 korul lehetet) lehet maradtbelole valami lehet csak az eleresi hely valltozott meg.Irtam is neki hogy mi tortent es a chat abalkban is leirtam mi a bajom.
Erre toroltek a regimet a tejzinrol.
Ha valaki latja az illeto op-ot akkor tegye mar meg nekem azt a szivesseget hogy beszel velees elmondja mi az a konret file amit keress.
Elnezest dea bill-ben merul az aksim mindjart veszek ujjaka
Koszi elore is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Napirajz könyv
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest