- iPhone topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
válasz
dragonfx #7759 üzenetére
Probléma az, hogy etetőhajó csak etetésre engedélyezett a vizen.
Szerelék behordása tilos.
Csónakom nincs. (Még) De tudtommal csónakkal se lehet szereléket behordani.
150m-et lemérték, nem saccolt!"...ez az orsó tökéletes... " most a spro-ra vagy a nevisre mondod?
Persze, hogy rajtam azaz a dobást végzőn rengeteg múlik. De ha a szerelék behatárol, akkor dobhatok Én bivaly erőset.... Nem egyszer megküldtem úgy,hogy...na
És éreztem,hogy valami fogja a lövedéket (távdobó ólmot). Arra még nem jöttem rá, hogy a damil vagy a dob ill. annak zsinórvezetése formája. A rég 60-70m-t már feltornásztam 110-re,
de még min +20m kell de +40 lenne az igazi. Lehet az orsó +10 a damil +10 a dobótechnikám +20-et rejt még.Kell 25 alá mennem a damilvastagsággal? Ill a Carbotex DSC jó választás-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest