Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
én nagyon kevés játékot vittem végig, több okból!
1: 13éves vagyok, igy még nem volt annyi időm játszani mint egy 26évesnek
2: nagyon kevés játék felel meg az elvárásaimnak annyira hogy a végéig ne tudjam lerakni, megunni... viszont amiket végigvittem tényleg nagyon nagyon bejöttek..
nézzük:
-Mafia
-Star Wars: KOTOR2
-Max Payne 1-2
-Need for Speed underground
-Fable - The Lost Chapters
és ezekhez fog remélem nemsokára csatlakozni a Total Overdose a fenomenális hangulatával, pergős játékmenetével...
szerk: és sztem akik nagyon sok játékot vittek végig azok nagyon rossz kritikusok.... én atomsok játékot próbáltam, szinte minden most megjelenő gémmel tolom, és ezért is nem tom egyiket sem végigvinni, nem akarom, mert egyikben ez jó, másikban más jó... most kipróbálom majd a FEARt is, remélem az is társulni fog...
szerk2: persze ebben a felsorolásban nincs benne az amikor még kicsi voltam és a nintendon toltam a Mariotmeg a Star Wars Pharmacyt vagy mit
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged