- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először kezdjük a szubjektív részével.
Nyilván a világ leg pártatlanabb szurkere vagy, mikor egy BL győzelem utáni első két hozzászólásod a részrehajló bírókrol szól...... (felhőtlen öröm)Az objektív rész.
Megint csak megerősítesz abban, hogy az önellentmondás a te közeged."a mutatott játék alapján a Győr megérdemelte a győzelmet"
aztán
"ugyanakkor a látványos és jelentős bírói tévedések....."
Nem tudom, hogy lehet megmagyarázni egy hajszálon kiharcolt győzelmet ha közben "látványos" és főleg "jelentős" bírói tévedések eredménye a végeredmény.A kettő egy hozzászólásban való említése kissé visszás.
Tudom erre is lesz riposztod de részemről annyi!
Én felhőtlenül örülök és büszke vagyok a csajokra!
-
-
-
-
ÁÁÁÁ én ezt már nem bírom. A női csapatsportok fognak a sírba vinni.
Fiatal koromban a MIZO Pécs tett taccsra most meg a Győr........ -
A KURVA ANYÁTOK Görbe nem volt 2 perc?????
-
-
GROOOOOOOOOOT!!!!
-
A retkes kurva faszba, még a hosszabbításnak is örülhetünk.
Nem akarok vészmadár lenni de összeszedettebnek tűnnek........szerintem ezt ne húzzuk Martinra.......
Görcsösek lettünk ahogy egyre közelebb értek. Egyértelműen náluk a lélektani előny. extrák kellenek különben kuka
-
-
EZ NEM IGAZ! Nem lehet kicsit figyelni arra a tetkós csajra? (nem lekezelés de most nincs idegem megnézni, hogy kell írni helyesen a nevét)
ÁÁÁÁÁ méterekre senki nincs. Így egyenlítenek.
...most van baj......
-
-
Huh öreg vagyok én már ehhez..... Azt hiszem fel kell feszítenem még egy sört.
-
Most biztos sokan megköveznek de nekem Tomori nagyon kílóg (tegnap is) a csapatból. Elismerve erényeit vagy nagyon görcsösen akar vagy .... vagy kevés ehhez a csapathoz. Ettől függetlenül ha megnyerjük minden meg van bocsájtva csak nyerjük meg........
-
Senki sem nézi ezt a nagy BL döntőt?
-
válasz
f(x)=exp(x) #3477 üzenetére
Nagy mecss lesz!
-
-
Úristen jól látom, a Vardar lemészárolja a románokat? 23 perc után 10 fa közte???
....már 11.....
-
Ha lazák tudnak maradni és nem nyomja agyon őket a tét (ma nagyon úgy tünt, hogy nem) akkor nagyon kemény lesz legyőzni őket. Babonából nem tippelek de képzelheted.......
Egyébként szerintem volt egy kis "hullámvölgyecske" de annyira levették támadásban a Budu-t, hogy alig lehetett észrevenni......
-
Jó volt a meccs, és szerintem a játékvezetők sem voltak rosszak.
Ami igazán tetszett, hogy tényleg nem voltak görcsösek, nincsenek kifacsarva mint az előző döntőjükben. Találgatni felesleges de ha így összeáll holnap is a védelem akkor bármely csapatnak beletörhet a bicskája a Győrbe. -
Nem akartam írni a meccs kapcsán de nem tudom magamban tartani. Egy ilyen meccset csak magyarok tudnak elcseszni (most tök mindegy milyen nemzetiségü játékosokról beszélünk, a csapat MAGYAR) Felsejlik előttem a magyar női kézi válogatott..... Bár ez szerintem rosszabb és "elveszíthetetlenebb" volt. Nem tudom és nem is akarom tudni mire gondoltak a játékosok az edző.... ez kész. Mikor látták, hogy szűkül a kabát akkor csak végigalibizett hosszú támadásokkal, is ki lehetett volna húzni. Ez katasztrófa és most nagyon úgy gondolom, hogy SOHA nem lesz BL győztes a Veszprém.
Ilyen fórt csapazt nem kap a világon és (bár nem néztem utána) teljesen biztos vagyok benne, hogy valamire való tétmeccsen még nem volt olyan, hogy 9 kólos előnyt basszon el egy gárda negyed óra alatt. Erre NINCS magyarázat.Ez nem egy elveszített BL döntő volt hanem egy szégyen. Tuti, hogy rajtunk röhög az egész világ. Szerintem erre rá is mehet a csapat. Nem csodálkoznék ha alap emberek elmennének vagy Sabate lemondana (ez utóbbit csodálom is, hogy nem tette még meg)
-
válasz
WonderCSabo #2992 üzenetére
Mindenki reménykedett de én ezt akkor sem nevezném "leszereplésnek"
Mondtam már de tartom is, nincs a világon csapat ami kibírná ha egy idényben kiszáll Amorim, Görbe és Lunde, három világsztár, akit a posztján, idény közben (amúgy is bajos) gyakorlatilag nem lehet pótolni. -
Hát skacok tényleg borzasztó sokat gyengültünk de azért 5
hetest kihagyni......
Innen kampó. Gyakorlatilag a szezon legjobb játéka, egy gyenge napot kifogó vendég és bírói segítség kéne a továbbjutáshoz. De erre nem adok 10%-ot se.
Jövőre ha visszatér Görbitz, Amorim és összeáll a csapat akkor megint esélyesnek lehet őket tekinteni de így marad a bajnokság és a kupa! -
-
Hálaistennek nagyon sima lett a vége... 18-26 ide....
-
Na ma kb. láthatjuk, hogy ennek a több sebből vérző ETO-nak mennyi esélye van a finalfourra....
A Larvik elleni utolsó BL vereség nem volt különösebben nyomasztó sőt.... Ha minden oké (relatíve) a csapatnál akkor ma simán hozni kell, idegenben és tartalékosan is a meccset a Baia Mare ellen!
Ez a Susann Müller törékeny egy kislány (vagy nagyon peches) talán ma játszhat és talán le sem sérül újra...... -
Ennyi embert egyszerüen nem lehet (minőségben) szezon közben pótolni. Arról már nem is beszélve, hogy nekik sincs kifogyhatatlan bőségszarujuk és a kivásárlások mindig plusz pénzbe is kerülnek. Most már nem nagyon marad más mint a tisztes helytállás és felkészülés a brutális visszatérésre a következő szezonban!
-
Valami átok ül a Győri Eto kézis lányain......
Tegnap Grubisic térdszalag szakadást szenvedett. Fél év.....
Ennyi kieső játékost lehetetlen pótolni. Sajnos most már a final four is erőn felüli lenne. -
-
válasz
WonderCSabo #2675 üzenetére
Most komolyan.... van valaki aki elhiszi, hogy itt valami kedvező ítélet születhet a fradi számára?
Fájó, de nevetséges körülmények között kiestek. Ennyi! A sportdiplomáciánk erejét ismerve akkor se nyerhetnénk ha a meccs hajrájában géppisztollyal tizedelték volna a csapatot...... -
-
Sajálom a csajokat de igazából ez az óvás a balfékségükről kiálltott bizonyitvány!
Abban a szituban egy BL-re hajtó csapat NEM KAPHAT KI bármit tesznek a bírók! Ha semmit sem csálnak csak labdáznak az ellen kapuja előtt max 20-30 mp után elveszik a bírók. Kapnak egy gólt az ellentámadásból és itt kb. vége! Nyertek egy fával! -
Nem is az a meglepő, hogy BL-t nyert a Győr, hanem az, hogy ilyen egyértelműen. Gyakorlatilag mindkét meccsen magukhoz ragadták a kezdeményezést és az ellenfél ettől kezdve még döntetlenre sem tudott felzárkózni egy pillanatig sem! Halvány kétség sem férhet ahhoz melyik európa legjobb klub csapata!
-
Ennél tisztábban, egyértelműbben nem is lehetett volna BL-t nyerni!
-
Az a 27. Görbitz gól!
Úristen mekkora!
-
Szerintem nincs túl nagy jelentősége annak, hogy volt e előtte szóbeli provokáció.
Már csak azért se mert ezt hiteltérdemlően szinte lehetetlen bizonyítani. Csapatsportoknál valószinüleg soha sem az angol lordok udvariasságával folytatnak eszmecserét a csapatok játékosai, ezt egy profinak tudni kell kezelni. De erre válaszul szándékosan, tetleg (sérülésveszélyesen) bántalmazni az ellenfelet, na ez már igazán büntetendő.
Egyébként a Zidane féle és a Görbicz esetet ha párhuzamosan nézzük akkor mindenképp a focis eset volt a kevésbé súlyos, már csak az elméleti sérülések súlyossága miatt is. Materazzi melkasát valószinüleg a legerősebb fejesével sem tudta volna bezúzni, Görbicznél viszont simán lehetett volna orr vagy arccsont sérülés! A későbbi sunyi fetrengést már nem is említem........
A büntetés nevetséges, felháborító. Erősen jellemzi nemlétező sportdiplomáciánkat, hogy nyilván nem lesz semmi válaszreakció a magyar szövetség részéről, (mint ahogy tudtommal az alap esetben is csak klubszinten tiltakoztak az EHF-nél) -
Az EHF és a magyar sportdiplomácia szégyene ez az ítélet! Nem elég, hogy az utóbbi években a kézilabda (és még sok sport) rentkívül durva lett, ezzel az ítélettel (ami szinte csak jelképes) gyakorlatilag helybenhagyták ezt a viselkedést!
-
-
válasz
peterszky #1077 üzenetére
Szerinted amikor a Valcea 6-al ment akkor a Győr félgőzzel játszott és utána gondolták azt, hogy na jól van lányok húzzuk meg? Akkor is fejben tudtak megújulni, a hit a taktika segítet nem az, hogy elfáradt a Valcea. Ha elfáradtak a románok (a győriek is ezt hidd el) akkor fejben!
Szerinted tavaly rossz volt a győr fizikailag? .....mégis elbukták.......
Mégegyszer mondom (persze ez csak az én véleményem) szerintem -természetesen nagyon fontos- de nem az erőnlét dönt ilyen párharcokban egy BL döntőben. Még akkor sem, ha a valódi okokat nem tudjuk hisz nem látunk bele a lányok fejébe és a végén (az a legegyszerűbb) a fáradtsággal indokoljuk a dolgot.Szerintem hagyjuk ezt a meddő vitát én tiszteletben tartom a te véleményedet és végül is mindegy mi miatt de győzzön az ETO!
-
válasz
peterszky #1075 üzenetére
Erre az elméletedre csak egy emlékeztető amin érdemes lenne elgondolkodnod.....
A két elődöntő visszavágó.....
Hidd el, hogy nem a fizikumon fog múlani a győzelem. Ha nem lenne kitűnő a Larvik erőnlétileg akkor nem lennének itt. Persze lehet, hogy a Győr jobb ezen a téren de hidd el, hogy nem azért ez a két csapat játsza a döntőt mert nekeik a legjobb az erőnlétük.
Most is azt mondom, hogy csak fejben, taktikában, hitben lehetne legyőzni a mieinket (elméletben) de most erre is vajmi kevés az esély........ -
-
válasz
peterszky #1050 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem azért jobb a Győr mert sok a 30-as a Larvikban. Szerinted ha nem bírják a végét akkor, hogy jutottak el idáig? Mit odavertek idegenben a Krimnek! Szerintem van a győrnél fiatalabb átlagéletkorú csapat is. Akkor miért nem azok döntőznek?
Az életkor tapasztalat, rutin, és hidd el ezen a szinten az edző nem nézi a kort. Aki nem bírja nem is maradhat! -
válasz
WonderCSabo #1046 üzenetére
Persze de szerintem idén a leg szembetűnőbb. A Győrnek jár a BL serleg mert jobb mint a Larvik, de egy csapat bármit el tud szúrni. Úgy kell kimenni Veszprémben mintha -3 ban lennénk és véresen végigharcolni a 60 percet. Mikor hajtson a halálig egy csapat a győzelemért ha nem most a Győr?
-
-
válasz
WonderCSabo #1042 üzenetére
Legtöbbször Görbe lövi a heteseket és azt is be kell lőni! A hetesgól ugyanannyit számít. Lehet, hogy nem villogott de a nyolc góljával idehaza is kiegyeznék (szerintem ő is) függetlenül attól, hogy ebből mennyi a hetes.
-
válasz
WonderCSabo #1040 üzenetére
Azért az a "harmatos" Görbitz 8 gólt szerzett a 24 ből........
Ennyivel kiegyeznék Veszprémben is. -
-
Az csak jó (nekünk a bajnokságnak a győrnek stb.) ha nem 1-2 kirakatcsapatunk van, hanem legalább 4-6 erős, akár nemzetközi szinten is jó.
-
-
Lehet, hogy tökéletes lesz a bíráskodás (ne ítéljünk előre) de az tényleg röhejes, hogy onnan kapunk bírókat amely ország "díszcsapatát" az elődöntőben kiejtettük. ...és ne feldjük milyen volt Romániában a párharc elő és utó élete,.....
-
Áh én se nézem már........ kár.....
-
Jaj gyerekek 3-al megyünk most....
Istenem ha a vége is ennyi lenne! -
-
4 közte nekünk és pár perc van vissza! Gyerünk srácok!!!!
...na jó még kicsit több mint pár perc.... -
válasz
WonderCSabo #938 üzenetére
Steinbach realitás lehet, bár közben már a fél Valceával is szóbahozták őket, mint kiderült alaptalanúl.
Azért az sem lenne semmi húzás ha a Győr megszerezné Bulatovicsot! -
válasz
WonderCSabo #926 üzenetére
Igazából ez egy sportszerű gesztus. Régen természetesek voltak az ilyenek, mára kuriózum (minden sportágban)..........
-
válasz
WonderCSabo #924 üzenetére
Ez szép dolog! Grat a Fradinak!
-
-
A Larvik azért Larvik! Az kell, hogy lebegjen a lányok szeme előtt, amit Ambros szokott mondani. A múlt nem számít. Két iszonyatkemény meccs lesz! Igazából szerintem mindegy hol kezdenek, pont az elődöntők bizonyítják, hogy nem feltétlenül előny ha otthon játszuk a másodikat!
-
-
-
Bazze a sörösdoboz kajak remeg a kezemben.........
-
Huh tudtam, hogy kemény lesz de eeeeez!
Ez sajnos rajtunk ment el majdnem! Ilyent a döntőben nem lehet, mert akkor ezt is elbukjuk mint már oly sokat! -
Azt hiszem ezt a meccset egyedül fejben veszíthetik el a csajok! Egyénileg, csapatként, taktikában, sebességben is jobbak vagyunk a románoknál.
-
válasz
leslieke #838 üzenetére
Azért remélem a lányok nem úgy állnak a meccshez mint ti!
Szerintem is győzni fogunk de egy nagyon kemény Valcea lesz itt! Ambros Martin nagyon összerakta a védekezést és ha sikerül Bulatovicsot is "takarréklánga" állítanai akkor nem lehet probléma! Meg sem merem tippelni, mert szerintem egy de akár hat fával is nyerhetünk. De igazából mindegy is, csak nyerjenek! -
-
Most kéne szénné égetni a zéro IQ-s román szövkapitányt. A nyomorék 7-8 gólos hazai győzelmet jósolt. Alig ciki..... Ha szerényen egy szűk hazai győzelmet mond azt lehet magyarázni, így pusztán totális hülyét csinált magából!
-
Na erről ennyit. Lehetne simán 4 is ide de a kettő is elég. Ebből itthon nem lehet gond!
-
-
A románok lelkileg akarják kizökkenteni a mieinket de szerintem a mostani csapatot Martinnal az élen ez nem fogja befolyásolni. A szellemi fogyatékos román szövetségikapitány 7-8 gólos Valcea győzelmet prognosztizált odahaza........ Remélem a lányok adnak egy kis leckét szép és eredményes kézilabdából a románoknak! Szerintem 1-2 góllal hozzuk az idegenbelit és ha ez így lesz akkor a visszavágóra már kár is elutazniuk!
Ja amúgy az első meccsen a Krim idegenben lenyomta a Larvikot két fával! Na ez meglepetés! A Larvik nagy kakiban van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest