- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Puzzony
tag
Annyiból igazad van amúgy, hogy fix hogy például MSRP áron előbb lesz németben nvidia kártyából mint itthon, akkor meg fogja érni fo sho.
Jobban örültem volna én is egy 5080-nak, még ki is fizettem érte az 550k-t a boltnak, de 1+ hónap után csak tologatták a rendelést, úgyhogy maradt ez, 1440p-re elég RT-el is, főleg ha még a hardver javul is idővel ahogy szokott, és megspóroltam 200k-t, abból valszeg egy WH-1000XM6 lesz ha megjelenik -
XinAgent
tag
Érdekes, mert elvileg a Red Devil a drágább kártya.
Én még reménykedek, hogy most írják át az árakat. Nem vágom, hogy mennek ezek, azt sem értem miért nem voltak reggel óta elérhetőek. -
-
aginor
veterán
Pedig nem akartalak meggyőzni, csak tisztába tenni a dolgokat.
Érdemes több címet is kipróbálni, és lehetőleg normális HDR minitorral, ami vagy sokzónás miniled vagy OLED.
Amennyiben OLED monitorban gondolkodsz, érdemes QD-OLED-et nézni, és lehetőleg olyan modellt, ami nem csak HDR-ben tudja a "magas" fényerőt.
Én nagyon vártam ezeket a kártyákat (mind az 5070-eket, mind a 9070-eket), de jelenleg igazából egyik sem győzött meg, hogy cseréljem le rájuk a 4070-et. Ez a mostani generáció valahogy nem áll össze. Drágák, nyűgösek, sok a háklijuk, stb.. Ha az árat nem nézem, akkor az 5070Ti a szimpatikusabb, de horror áron mennek. Ha az ár is szóba jön akkor vagy egy 4070ti super, vagy a 9070xt néz ki jobb választásnak. Ugyanakkor én most mindenkit arra bíztatok, hogy várja meg legalább a nyarat, hogy az árak és a készletek rendesen beálljanak. -
dannyl
addikt
Ha most kéne vennem, akkor 4090-et vennék (ha találnék "jó" árban). De nyilván az azért jóval drágább, mint ezek, de azzal nem kell nézegetni semmit. Jó pár évig kiszolgál. Tesóm szerzett egyet még 650-ért 1 hónapja. Nekem mondjuk az enyémhez képest +280k-t nem ért meg.
Szerk.: vagy akkor egy 4080 (super) - t.
-
aginor
veterán
Az egy korai fecske, és nem titkoltan a tükröződésekre megy rá (mint pl a Control anno). Ezzel a dologgal már a Controlnál is bajom volt, mert elviszi az egyszerű júzert abba az irányba, hogy erről szól ez a dolog, holott ez csak az egyik lehetőség, amit lehetővé tesz. Ami számomra legalább ilyen fontos, azok az élethűbb árnyékok, de leginkább az életszerűbb bevilágítás (ez utóbbit annó a Metróban tapasztaltam meg elég korrektül). Az egész trükközés eredménye az életszerűbb látvány/élmény, ami szerintem azonnal látható, és nekem sokat dob a látványon. Az a baj, hogy ezt képeken átadni egyáltalán nem lehet, videón is csak mértékkel. Tapasztalatom szerint akkor lehet ráérezni, ha benne vagy a cselekményben, és a mozgásod hatására kialakul a benyomás, mert nagyban emlékeztet arra, amit a való életben is megtapasztalsz.
Seangaijin #209: most leginkább semmit. Én kivárnék, hogy ha rendeződik mindkét oldalon a készletezés, akkor milyen árra állnak be a cuccok. Ugyanakkor ha muszály most választani, akkor 9700. Újabb technológia, RT-ben jobb, fogyasztásban job, stb.
-
aginor
veterán
"Ez csak tükröződés." - ha ezt mondod, akkor nem érted a lényegét, és nem is hiszem, hogy élőben megvizsgáltad volna a kérdést. Ettől függetlenül mindenkinek szíve joga nem használni, de most már egyre több az olyan játék, aminél nem kikapcsolható (pl: Metro Exodus, Indy), tehát jól látszik, hogy terjed a technológia, emiatt szerintem fontos egy-egy kártya ilyenirányú teljesítménye is.
-
pluhi
tag
Az AMDtől kapnak preview drivert a tesztekhez, szerintem eleve nincs is választásuk, mivel tesztelik. Egy verzió van ami működik, az a 24.30.31.03. A régebbi driver az a régebbi kártyákra vonatkozik valszeg.
TomsHW: "We're running Windows 11 24H2, with the latest drivers at the time of testing. We used AMD's 25.2.1 drivers for the 7000-series GPUs and AMD's preview 24.30.31.03 for the 9070 cards" -
Nagynozi
aktív tag
Majd látod. Amúgy én is 1440p-ben játszom és a sima RTX 4080, már 2 éve vettem, relatíve keveset fogyaszt és nagyon erős Raszterizációban, de simán végigjátszottam vele 100-120 fps-sel PT-vel a Cyberpunk 2077-et nem olyan régen, nem csak a tükröződések gyönyörűek PT-ben, hanem a fény-árnyék hatások is. Én nem hagynám ki, de tisztán raszterre az RX 9070 XT jó lehet (bár az RTX 4080 Super meg RT-re és raszterre is kiváló).
-
dannyl
addikt
-
dannyl
addikt
Azért ez meglehetősen pőre indok. Egyszerűen más játék lesz egyből, ha bekapcsolod.
[link] Ez a kép pl. magáért beszél, de az egész videót végignézve is látszik, hogy minimum az RT-t "jó lenne bekapcsolni".
Szóval az, hogy valakinek - no offense - nem bírja a VGA-ja, attól még fölöslegesnek nevezni... Nekem fontos a látvány, és azért gondolom ha megtehetnéd, te is bekapcsolnád.Nagynozi: Minek neki 12 ő?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- LEGO klub
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Jogász topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Akciókamerák
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest