- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy NWZ-B183F sony walkman mp3 lejátszóm. Minden működik rajta, de egyvalami baja van. A Jack csatlakozója ki van kopva, és ha kicsit is megmozgatom, akkor gyakorlatilag recseg-ropog, annyira kontaktos. Túrtam a netet, hogy lehetne-e kicserélni a jack csatlakozót, de eddig nem jártam sikerrel.
Valahol lehet hozzá rendelni külön jack csatit, vagy otthon kókány mesterrel felvértezve oldjam meg valahogy?
Köszi a válaszokat előre is!
-
Zanik
addikt
Én se nagyon hallgatok már zenét hangfalon (sajnos), ezért építettem egy belépőkategóriás fejhallgató láncot magamnak (Allo DigiOne Player + SMSL Sanskrit 10th + bkercso amp + Drop AKG K7xx), ami úgy-ahogy kielégíti a minőségibb zenehallgatás iránti igényeim.
A vinyl bár piszkálja a fantáziám, de nem merek beleugrani, mert arra is el lehet költeni egy rahedli pénzt, szóval marad az FLAC. -
Exian
addikt
Persze, így van. Nekem is csak egy hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás volt ez főleg
eladtam két drágább "bakelitet" a gyűjteményemből, amik abszolút nem az én stílusom volt. Annak az árából kijött a Walkman, plusz még tudtam is venni +5 év garanciát közvetlenül a Sonytól hozzá. Szóval, én amúgy főleg a saját hanglemezeim digitalizált változatait hallgatom így. Minőségi, profibb hangkártyával digiztem a maximális mintavételezéssel. Sajna arra nagyon nincs lehetőségem mostanában tényleg, hogy a lemezeimet hallgassam normál módon...
-
válasz
ATi GAMES #97 üzenetére
Amúgy meg kitalálták már az usbc-jack átalakítót is, pár ezer ft,
Kitalálni kitalálták, csakhogy egy csomó telefonhoz nem lehet használni
Amelyik telefonnak a TYPE-C aljzatára nincs kivezetve az analóg audió jel, azoknál csak DAC-ot tartalmazó adaptert lehet használni, az pedig 5-6 eFt-nál kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ZX- és az A-szériás eszközök családfája gyarapodik egy-egy kiemelkedő hangzást ígérő modellel.
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest