Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Razr 40 is jónak tűnik, de az Ultra tényleg ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesz jack , ennek örülök
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kovjoe
aktív tag
Ahogy látom a felhozatalt, még egy darabig biztosan marad nálam a 11 lite 5g
...
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (MIUI Global 14.0.4 Stabil) - Békéscsaba
-
Voloka
tag
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Ez az!
Pont így gondolkodok, magam is! -
kbyte1024
addikt
Sajnos azt kell mondjam, hogy a mai árakhoz ez nem is vészes
Poco X4 GT
-
Plug Life
aktív tag
Az X5 Pro nem is rossz ajánlat, remélhetőleg nem nyállal forrasztották az alaplapját mint az X3 Pro-nak anno
-
nicu71
addikt
Iszonyat menő a sárga x5pro 👌
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
szkaroly
senior tag
Az x3 pro tulajdonosok nagy része jól elvan a telefonjával aminek ár/érték viszonya azóta is utolérhetetlen szerintem. A forrasztási gondok 90%-a amúgy is az indiai modellt érintette. Ahogy olvastam arrafelé divat töltés közben is fullosan nyomatni a játékot miközben bent és kint is kb. 40 fok van.
[ Szerkesztve ]
Poco X3 Pro
-
zorzy4
őstag
válasz
Tapsyfüles #11 üzenetére
Mire nem elég 6/128?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
kbyte1024
addikt
-
válasz
Tapsyfüles #13 üzenetére
256GB változat 8GB memóriával rendelkezik , tessék azt választani .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tapsyfüles
aktív tag
válasz
kbyte1024 #14 üzenetére
Valószínűleg nem, néha érzek egy kis lassulást a mostanin, de nem vészes. Lehet megelégszek a 6-al is.
Luck Dragon
Cikkben nem láttam erről infót, így azt hittem nem lesz ebből más változat. -
válasz
Tapsyfüles #16 üzenetére
Külföldi oldalakon írják :
128/6GB
256/8GB
Ezek a verziók lesznek, már csak az a kérdés , hogy nálunk lesz-e ez a variáns . Vagy marad a szokásos kisebbik .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Több versenyző is a kalapban van.
De legyen iPhone SE 2020
De lehetett volna Samsung A21s vagy Honor 9X is.[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
-
zorzy4
őstag
válasz
Tapsyfüles #13 üzenetére
6gb-al évekit elleszel, a többi parasztvakítás! Még 4gb-ot is nehéz kihasznállni egy telefonon.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Tefra
csendes tag
Sziasztok! Van már esetleg valakinek ilyen készüléke?
Az MI9T típusú készülékem töltő csatlakozója ma megadta magát és vennék egy új telefont, mielőtt teljesen kipurcan. Néztem a Note 12-t, de a jack hiánya miatt kilőve. Néztem a Note 11-t, de azt meg a közelség érzékelő előlapi kamerával való meg(nem)oldása miatt zártam ki. Aztán olvastam itt a Poco-król, és végül a Poco X5 Pro 5G 8GB/256GB mellett állapodtam meg, de nem igazán látok tapasztalatokat, csak hogy várós. Esetleg megosztana velem valaki némi bennfentes infót, akinek már van ilyen? Előre is köszönöm!Xiaomi MI 9T - ex: Lenovo P70
-
iff
senior tag
Hello!
Nekem a Poco X5 Pro 128/6-os van. Eddig jónak tűnik, most jött rá frissítés ami 4,2GB. Miui 14 verzió frissült (meg valami rendszer stabilitás), viszont ahhoz meg sok az a 4 GB. Amit észre vettem , hogy a képeknél túlszaturált a szín. Videó felvétel az nagyon jó. Én Redmi Note 10 128/4 váltottam. Ott a videó felvétel f.s lett frissítés után a gyorsabb mozgásnál, akad a kép. Ennél nagyon jó, remélem ez így marad.Egyedül a kép színek nem olyan természetes.[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
ddsteel
aktív tag
Nekem X5 5G van és eddig nagyon tetszik, egy hete használom kb. X3 Pro-t váltott, a gyereknek kellett új telefon, így megkapta azt
Ez könnyebb és vékonyabb, jó gyors, tetszik, 1-2 évig biztosan marad. Ezen még MIUI 13 van, de biztos vagyok benne, hogy majd megkapja a 14-et, az X3 Proról is azt írták, megkapja majd. 128GB-set vettem, nekem bőven jó lesz, mindig SD-vel használom a telefonokat.
-
iff
senior tag
x5 pro-nál nincs lehetőség SD kártyával bővíteni. Kikapcsoltam az Ai-t és sokkal realisztikusabbak a színek. Milyenek a fotók és a videó felvétele az x5-nek?
Ami a pro -an van Snapi 778G cpu nem rossz. Nem melegszik és elég erős. Nekem a 128/6-os verzió van. Biztonsági frissítés 2023.01.01, MIUI 14.0.4.0. Android 12...........""..........
-
ddsteel
aktív tag
Igen, azt tudom, de a X5 5G-nél lehet bővíteni. Az AI-t hol kapcsolod ki? Nálam felül van egy Ai felirat a camera appban, ha rámegyek, sárga lesz és kiírja alá hogy Ai camera. Akkor lenne bekapcsolva? Mert ha akkor van bekapcsolva, nekem akkor nem volt eredetileg bekapcsolva... Videót nem nagyon csinálok, a fotó kb olyan, mint az X3 Pronál, semmi különös...
-
Mr
lelkes újonc
válasz
Tapsyfüles #11 üzenetére
A sárga vagy a kék a szebb?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondjuk az X5-öt és az X5 Prót is láttuk már valahol.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Graphite 128GB K497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Gold 64GB Gold - Kártyafüggetlen, Garanciával
- iPhone 11 64GB gyári független megkímélt 2025.03.05. gyártói garancia MM vásárlás!
- iPhone XS 64 GB, Fekete, Független!
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest