- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elit3Zotya
addikt
Még erre az új erősebb kijelzőre vagyok kíváncsi, remélem tényleg sikerül végre valami erősebbet megalkotni, mert ez a gorilla kamu üveg, fingot nem ér...
Jerry nél ha már a 7-es nem tudná megkarcolni, akkor jó lenne, de ha a szokásos 6-os.Sokat fejlődött a gyártó kamera terén az elmúlt időben.
Mi10 pro-óta, nagyon oda tették.. -
Elit3Zotya
addikt
Nem persze, csak megemlíthették volna, hogy arról a szenzorról van e szó, mert a 14 ultra is valami hasonlót fog kapni gondolom, csak még nagyobb szenzorral.
13 ultra túl erős lett kamera szettben, nem tudom mit lehetne még azon fejleszteni, de biztos sikerül valami még jobbat összehozni.. -
Elit3Zotya
addikt
Samsung S5KJN1 szenzortól nem vagyok elájulva, az imx858jobb lett volna.
Összességében a 13 ultra bőven veri kamerában továbbra is ezt a szériát.
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a Light Hunter 900 szenzor is, mert kétlem hogy verné az imx989-et képminőségben..
Nem kaptunk arról infót, hogy az új sony LYTIA szenzort (exmor T) használná, bár csak annak kéne lennie, ha annyira sztárolják a fénygyűjtési képességét..#62Avicularia Az szerintem változni fog mikor készletre is kerül, mindig több lesz..
-
Elit3Zotya
addikt
Elég durvák lettek, 3 ezer nites kijelző..
És az is komoly, hogy az imx 989-es ellen promózták az új fő szenzort, gondolom az xperia megoldását használja, mert csak az képes kisebb mérete ellenére is hasonlóan sok fényt gyűjteni..
Én kihagyom egyenlőre, most az ellenfél oldalát próbálom ki úgy néz ki.(pixel 8 pro)
Hardveresen eléggé oda tette az is a 7 pro-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest