- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz markknight #52 üzenetére
Ugyanaz a keresztnév vagy a vezetéknév hasonló
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
markknight
veterán
Az én nevemre szinte csutkára ugyanazt dobta mint neked. Ilyet sem láttam még.
-
válasz l.skywalker #50 üzenetére
Netflixes Star Wars!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zizidor
őstag
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
addikt
-
Az enyém ilyen lett: Nem sok köze van hozzám, bár érdekes. Az életkort kb. eltalálta és a szakállat is... :
-
-
-
joghurt
addikt
Vicces, hogy minden kép hibátlan bőrű, átlag feletti kinézetű, pozitív embereket ábrázol. Mintha kizárólag szétfilterelt Insta-posztokból tréningezték volna.
A tej élet, erő, egészség.
-
-
addikt
Haha, ez nagyon vicces, igazi névre ezt kaptam.
A fórum nick nevemre pedig ezt:
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
-
HoaryFox
őstag
Kreáltam egyet nick alapján is, nem lepődtem meg (Hoary=deres, ősz, fox=róka)
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Dönc
tag
Tök ugyan azzal csinálta
maz AI a képeket, mint ami a linkelt alkalmazásban van
Link: https://www.bing.com/images/create?FORM=GENILP
Appból ez és ehhez hasonó lett az összes végeredmény, egyre kevésbé értem mire gondolt... :)
Mondjuk ez szerintem cuki legalább... -
-
-
Nem kell Samsung telefon hozzá. Bármilyen androidos jó. Ez az app kell : [link]
Jack Hunter: nekem csak egy Bing appot listáz a play áruház. A többi az ilyen "Bing: Watch, play, learn" meg "Bing: Baking game" meg ilyenek. Gondoltam a Bing Chat AI and gpt4 a Microsoft-tól egyértelmű lesz. Ha már az MS kereső is Bing.
-
Dönc
tag
Kíváncsivá tettetek, nincs Samu teló, így a webes bing képkészítővel csináltam.
Kissé para lett az eredmény:
-
DrBubo77
veterán
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
DrBubo77
veterán
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
A nickneved írtad be?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
this is life
Ármester
Lehet hogy jól szimatol ms acc-ból.
Nálam stimmel a szemüveg, szakáll szo-szo, mert kőr, a gépírás, pc adja magát mert javarészt azt használom netezésre.
Szemüveg fétise van a DALL E 3-nak, gyermekem is szemüveges lettAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Köszönöm emberek, nagyok vagytok! Azt gondoltam lesz 2-3 hsz, szóval megleptetek. Érdekes, hogy sok embernél előjött ez a szemüveges, szakállas, gépíró fazon....
A nicknév is egy jó ötlet!
Nekem arra ezt adta ki :
Ha a steames /epices /konzolos nevem adom meg, akkor meg ezt :
[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #23 üzenetére
Szerintem mindegyik gagyi, de ez csak engem minősít
Nem szeretem ezeket a műanyag AI képeket...
-
válasz Jack Hunter #22 üzenetére
Ez jól néz ki .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jack Hunter:
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
consono
nagyúr
válasz this is life #20 üzenetére
Én Balázs vagyok, a családnevem meg tényleg igazán ritka, talán Latin eredetű, de vicces a dolog. Meg vicces volt kipróbálni, magamtól eszembe sem jutott volna.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Belőlem téged csinált, csak adott hozzá egy kávés poharat is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
this is life
Ármester
A reg nevem alapján:
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Mobil binggel párhuzamosan, valamiért desktop-on Edge+designer mentett kreációk, is készült egy négyes csomag, így néz ki.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
-
Egész kedves vagyok.
Asszony:Nicknévvel:
-
Rólam kettő csomagot is csinált (csak egyszer készíttettem vele), az első söröző szerzetes lettem.
A másodikon kis híjján Grandalf óvóbácsi.
Feleségem festőművész lett.
Az itt használt nicknév alapján pedig nem meglepő a végeredmény (Samus Aran-ra asszociált belőle).[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Kicsit félrevezető a bejegyzés, mert bing appból van pár az áruházban. Böngészőbe beírva már van értelmes találat, szóval tessék:
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Megjegyzés: a névnek *mindig* van jelentése, csak a nyelvek változnak az idők során.
-
herion
tag
[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
HoaryFox
őstag
Na, ezekből találja ki valaki a nevem
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
this is life
Ármester
Rólam ezt a 4 db-ot dobta össze
-
freeapro
senior tag
-
-
tkesy
őstag
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
joghurt
addikt
Külön kérés nélkül egyből négy képet generált nekem.
Nem mondhatnám, hogy sikerült megfejtenem az asszociációját.A tej élet, erő, egészség.
-
d@vee
őstag
Tényleg, tök fura ez az alkalmazás. Az én nevemnek sincs konkrét jelentése, ezt dobta rá:
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest