-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Ilyen egy érintkezőst én nem vennék Kínából, nem olcsó, ráadásul vagy a rácshőfokot méred vagy a hús maghőjét, tehát ha Kínából rendelek akkor minimum két érzékelőst.
Egy érzékelősben teljesen jó a Fantast
Csak ugye most ha megrendeled, hozzá csapnak 1500 Ft készletezési díjat és elmehetsz átvenni az áruházba, vagy 5000 rénus Forintért házhoz hozzák. Én még tavaly karácsony előtt vettemtán pár százzal olcsóbb is volt.
Egyébként én egy rendes, mechanikus hőmérőre gondoltam amihez kell egy lyuk a hordóra és egy szárnyas anyával rögzíted. Bár jó a beszúrható maghőmérő is ha van, de az a környezeti vagy rács hőmérséklet mérését nem helyettesíti. És azért °F/°C beosztású, mert sok reci csak angolul van meg és mindig átszámolni Celsiusra kicsit macerás. -
Essejó
Topikgazda
Egy a lényeg, hogy kell az a minimum 200 °C, amit nem tudom sparheltben el tudsz-e érni, bár néhány óra intenzív tüzeléssel, biztos, főleg ha jó féle német brikettel vagy lengyel szénnel rakod.
A hordóban közvetlenül a parázs felett és persze lezárt fedővel hamarabb. Csak a pizza követ is tedd fel a rácsra, viszont ne szórj rá lisztet, felesleges. Te is csak egy adag kormot gyártanál a kő és a pizza közt mint a Magyarósi Csaba.
Most így nem rémlik, és válasz közben nem lapozhatok oldalt, hogy megnézzem. Van rajta hőmérő? Ha nincs akkor mihamarabb keríts egyet, lehetőleg Fahrenheit és Celsius skálás legyen. -
lemmy71
Topikgazda
-
Essejó
Topikgazda
Mondjuk láttam a válaszod, hogy az Obis mellett döntöttél, de néhány kiegészítést tennék pont mellette.
Jó néhány év tapasztalata alapján ki merem jelenteni, hogy grillezésre is minden tekintetben jobb, hatékonyabb a fedeles grill. Már azért is mert a fedél miatt közvetett grillezésre is alkalmas, és itt el is értünk egy lehetséges BBQ Setup kialakitásához. Tehát a tűzrácson csak az egyik oldalra teszed a parazsat rá némi füstölőfát, mellé teszel egy csepptálcát (kiöregedett bádog tepsi) A parázs fölé teszel egy vizes tálat 1-2 liter vízzel, és a csepptálca fölé teszed a szárazon fűszerezett húst. A levegő áramlást úgy állítsd be, hogy a rács hőmérséklete lehetőleg stabilan 120 °C legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BMW topik
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged