- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovikaztt
csendes tag
sziasztok
van egy nagy problémám kérlek segítsetek.egyszer csak elkezdett a monitor ki be kapcsolni!uttána függőlegesen becsíkozódott a monitor 4 csík egymás mellet 2cm közökkel!na mind1.másnap bekapcsoltam a gépet ugyan ugy csikos volt már a bios nál is amikor be bootol.amikor betöltött akkor egy.eltorzult képet láttam!megnéztem a felbontást ami 640x480on volt és 4bites színmélység!felálitom 32bit és 1024x768ra ok és uttána rögtön visszaáll 4 bitre!na mind1berakom a vga telepítőjét félig felrakja és a monitortól ezt az üzenetet kapom hogy nem opcimális méret:pcimális méret 1240x nem tudom már mennyi!(itt már az üzenetnél nem volt csikos a monitor!uttána se kép se hang ujra kellet indítanom!a probléma fenn áll továbra is!a tulajdonságoknál az illesztőprogramról semmi adatot nem jelez ki.nem is lehet a frissítésre kattintani!na mind1 ujraraktam a gépet a windows telepítésénél minden rendbe volt a kép is tökéletes.uttána minden ugyan olyan szar lett.letöltöttem a vga legfrisseb drivert és ugyan ugy a felénél kikapcsolt a monitor.a vga neve bocs mindenki asus nvidia nemtudom a többi számát sorry!tanácstalan vagyok kérlek segítsetek. a helyesírásér bocs mobil ról írok
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest