Új hozzászólás Aktív témák

• kovikaztt

csendes tag

sziasztok
    van egy nagy problémám kérlek segítsetek.egyszer csak elkezdett a monitor ki be kapcsolni!uttána függőlegesen becsíkozódott a monitor 4 csík egymás mellet 2cm közökkel!na mind1.másnap bekapcsoltam a gépet ugyan ugy csikos volt már a bios nál is amikor be bootol.amikor betöltött akkor egy.eltorzult képet láttam!megnéztem a felbontást ami 640x480on volt és 4bites színmélység!felálitom 32bit és 1024x768ra ok és uttána rögtön visszaáll 4 bitre!na mind1berakom a vga telepítőjét félig felrakja és a monitortól ezt az üzenetet kapom hogy nem opcimális méret::opcimális méret 1240x nem tudom már mennyi!(itt már az üzenetnél nem volt csikos a monitor!uttána se kép se hang ujra kellet indítanom!a probléma fenn áll továbra is!a tulajdonságoknál az illesztőprogramról semmi adatot nem jelez ki.nem is lehet a frissítésre kattintani!na mind1 ujraraktam a gépet a windows telepítésénél minden rendbe volt a kép is tökéletes.uttána minden ugyan olyan szar lett.letöltöttem a vga legfrisseb drivert és ugyan ugy a felénél kikapcsolt a monitor.a vga neve bocs mindenki asus nvidia nemtudom a többi számát sorry!tanácstalan vagyok kérlek segítsetek. a helyesírásér bocs mobil ról írok

Új hozzászólás Aktív témák