- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovikaztt
csendes tag
sziasztok
van egy nagy problémám kérlek segítsetek.egyszer csak elkezdett a monitor ki be kapcsolni!uttána függőlegesen becsíkozódott a monitor 4 csík egymás mellet 2cm közökkel!na mind1.másnap bekapcsoltam a gépet ugyan ugy csikos volt már a bios nál is amikor be bootol.amikor betöltött akkor egy.eltorzult képet láttam!megnéztem a felbontást ami 640x480on volt és 4bites színmélység!felálitom 32bit és 1024x768ra ok és uttána rögtön visszaáll 4 bitre!na mind1berakom a vga telepítőjét félig felrakja és a monitortól ezt az üzenetet kapom hogy nem opcimális méret:pcimális méret 1240x nem tudom már mennyi!(itt már az üzenetnél nem volt csikos a monitor!uttána se kép se hang ujra kellet indítanom!a probléma fenn áll továbra is!a tulajdonságoknál az illesztőprogramról semmi adatot nem jelez ki.nem is lehet a frissítésre kattintani!na mind1 ujraraktam a gépet a windows telepítésénél minden rendbe volt a kép is tökéletes.uttána minden ugyan olyan szar lett.letöltöttem a vga legfrisseb drivert és ugyan ugy a felénél kikapcsolt a monitor.a vga neve bocs mindenki asus nvidia nemtudom a többi számát sorry!tanácstalan vagyok kérlek segítsetek. a helyesírásér bocs mobil ról írok
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest