- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
Aktív témák
-
Padisah
tag
Én is keresek UFO 2 (Terror from the Deep) eredeti játékot. Hajlandó lennék érte 2000 Ft-ot, + postaköltséget fizetni.
-
Padisah
tag
[/OFF]
-
Selyemfiú
csendes tag
nekem van gothic bundle-ben.kell?
-
törölt tag
válasz
barbikenje #14 üzenetére
Hali
eddig nem volt, azt tudom. Sajnos nem volt odaírva, hogy melyik játék mikorra várható. Esetleg egy mailt próbálj küldeni valakinek az újságnál. -
törölt tag
válasz
barbikenje #12 üzenetére
Hali
valamikor régebben a Gamestar reklámozta magát, hogy milyen teljes játékok várhatóak az újság mellé. Azt hiszem, köztük volt a Gothic is. -
barbikenje
aktív tag
Ennél már csak a ''Barbikenje kivételesen elad...'' című topicom sikerült szarabbra... Az majdnem csak belőlem áll.
-
barbikenje
aktív tag
válasz
barbikenje #10 üzenetére
Uppalá!
-
barbikenje
aktív tag
UP! értékű hsz: Még mindig keresem a következőket: Ghotic (RPG) és Lords of Magic (RTS) című gámákat...
-
barbikenje
aktív tag
válasz
gromble_ziz #8 üzenetére
Megköszönném...
-
gromble_ziz
aktív tag
válasz
barbikenje #6 üzenetére
(UFO2) oké
Ghotic-ot még megnézem akkor -
barbikenje
aktív tag
Ja, és még valami, ez nem nekem kell, de ha valkinek megvolna... azt hiszem egy Sierra játékról van szó, a címe (talán) Lords of Magic. Stratégia, vagy mifene, 8 kaszttal. Ha valaki tud róla, megköszönném a segítségét.
-
barbikenje
aktív tag
Na, X-com a hét végén meglett, (csak otthon kellett szétnézni és hirtelen három forrás is akadt...) viszont Ghotic c. külsőnézetes RPG-m még mindig nincsen...
-
gromble_ziz
aktív tag
mail ment
-
HaroWerks
senior tag
válasz
barbikenje #3 üzenetére
Én is nyitottam több topicot ami kb ugyan úgy néz ki mint a tiéd.
Ez van ha nincs meg vagy nem akarják eladni a keresett játékot -
barbikenje
aktív tag
válasz
barbikenje #2 üzenetére
Nincs erőm dühöngeni, csak egy kis uppocskára futtja, és egy kétésgbeesett kérdésre: Hát senki nem segít?
-
barbikenje
aktív tag
Az agyam eldobom... lassan megpályázhatom a PH! legsikertelenebb topicnyitója címet, ekkora érdeklődés mellett... SENKINEK nincs eladó X-com: terror from the deep, illetve Gothic pédánya?
-
barbikenje
aktív tag
A címben benne van minden, használható telószám alul, ill. mail-cím(már amikor a frííímél működni méltóztatik) fent a zombipofa mellett...
Várom az ajánlatokat
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest