- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Igen lebeszéltük a sráccal a dolgot, holnapra viszem is!
van a kártyához valami átalakító ami s-videóról rca-ra alakít, de ennek nem nagy jelentőssége van, mert a kártyán mint a képen is látható van mind a két féle kimenet....
kábelei azt hiszem nem is voltak, drivert viszont amit én használtam hozzá kiírtam egy cd-re és azt természetesen adom a kártyával együtt.
Antisztatik zacsiban és egy hálókártya kis dobozában kapod majd meg a kártyát, így biztos hogy nem lesz baja a szállítás során...
Ha nagyon akarod használni a video felvevő részét, akkor a drivere mellett megtalálod a live 3000 szoftvert, azzal lehet ezt megtenni....kábeleket meg nézz itt a forumon, nemrég valami kábeles szakember árult itt mindenféle videókártya kábelt 150Ft/db ha jól emlékszem.
Holnap 17-re viszem a srácnak a kártyát, este már lehet nálad is lesz!
Használd egészséggel!
Dryman -
Dryman
őstag
Na a driver cd mint kiderült már nincs meg, mert anno valamikor nyárvégén eladtam vagyis odaadtam egyik munkatársamnak egy másik asus pci-os kártyához, akkor azt hittük hogy az a driver cd ahhoz a vga-hoz tartozik.......
kértem tőle egy másolat elkészítésére, de nem sikerült mindezidáig megszereznem....
kíírom cd-re az általam használt 98-as drivert meg az asus live 3000-et is amivel digizhetsz is meg a tv-out-ot is állígathatod.......
Ez így nem lenne jó?
mivel a kárty kis dobozkában 370Ft-ért utazik hozzád, így mivel nincs hozzá eredeti cd, kérnék a cuccért 3,2K-t postával együtt, amit előre kellene átutalni a bankszámlámra. -
Dryman
őstag
A cd megtalálása lehet belekerül a holnapi napomba, de anno 3 éve használtam win98 alatt videjó lementésre valami sony mini 8-as kameráról, és jól működött...valójában egy amd k6-2-es 300@350MHz-es masinában volt a kártya, és hibátlanul működött.....
Légyszíves keress rá a forumon erre: asus v3000
itt egy hasznos link,
[link] én innen szedtem legutoljára drivert hozzá, mert a cd-je ugyan meg van/volt, de nem találtam már akkor sem! -
Dryman
őstag
Nem tervezem az utazást, de 270Ft környéki áron elviszi a posta ha előre átutalod az árát, én anno használtam hozzá valami kezdetleges win cinema softvert a win 98-hoz, hogy a tv kimenetet állígatni lehessen.
Pontosabb leírást az asus oldalakon találtam a multkor, de most éppen nem lelem sehol sem!
Az igényeidnek megfelelő felbontást azt tudná a kis kártya, de sajnos a win 98-hoz volt csak video capture driver....akarom mondani a video in részét csak win 98 alatt lehet használni.
Alapkártyának még az XP is felismeri, de a tv-ki és bemeneteinek használatát csak win 98 altt lehet kihasználni.
Az ára 3K lenne+postaköltség
nézd azt hiszem az elöttem szóló srácnak még linket is küldtem a kártya tulajdonságait vitatva, azt hiszem ha ő megsugja a topikjának a fellelhetőségét, akkor még okosabbak lehetünk!
A kérdés már csak annyi hogy rászánsz-e 3000Ft-ot vagy sem, tudom hogy ez kissé soknak hangzik,de a multkor bejelentkezett egy gyűjtő és valami ennél is nagyobb összeget ajánlott, de soha sem jött érte, pedig a hely és az időpont is konkrétizálva volt....na mindegy ha nem kell, akkor megmarad a gyűjteményemben
Jut eszembe a győri főiskolán, mostmár egyetem nem tanul véletlen valami ismerősöd, mert akkor akár bevállalhatna egy futárkodást!
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged