- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Igen lebeszéltük a sráccal a dolgot, holnapra viszem is!
van a kártyához valami átalakító ami s-videóról rca-ra alakít, de ennek nem nagy jelentőssége van, mert a kártyán mint a képen is látható van mind a két féle kimenet....
kábelei azt hiszem nem is voltak, drivert viszont amit én használtam hozzá kiírtam egy cd-re és azt természetesen adom a kártyával együtt.
Antisztatik zacsiban és egy hálókártya kis dobozában kapod majd meg a kártyát, így biztos hogy nem lesz baja a szállítás során...
Ha nagyon akarod használni a video felvevő részét, akkor a drivere mellett megtalálod a live 3000 szoftvert, azzal lehet ezt megtenni....kábeleket meg nézz itt a forumon, nemrég valami kábeles szakember árult itt mindenféle videókártya kábelt 150Ft/db ha jól emlékszem.
Holnap 17-re viszem a srácnak a kártyát, este már lehet nálad is lesz!
Használd egészséggel!
Dryman -
Dzsekó
addikt
up
-
Dzsekó
addikt
Szia!
Beszéltem győri kontaktommal.
Fel fog téged hívni. Neki pl. holnap jó is lenne.
Akkor kérlek hozd majd el a cd-t, karit és ami kábel van hozzá, hogy tudjam használni
a VIVO-t.
A karit esetleg beletehetnéd valami antisztatikus zacsiba, mert haverom
vonatozik.
A 3000-et majd ő fogja neked odaadni.
Előre is köszi:
Dzsekó -
Dzsekó
addikt
Oksa, de azt hogy kell? Bemegyek a bankba és mondom, hogy utalni szeretnék?
Meg ahhoz kéne valami bankszámla, ahova utalok.
Utánvéttel nem lehet elintézni?
Én 1 éve vettem egy nyíregyi gyerektől egy 6,4GB vinyót szintén 3e-ért, és
elküldte nekem, és én meg rózsaszín csekken befizettem neki másnap a 3k+pk-t.
Így is lehetne.
Azért még megpróbálom elérni azt az ismerőst, aki győrön tanul.
Végülis nekem az is jó, ha kiírod az összes drivert, ami a kártyához van,
csak mondjuk max 8x-osan írd, mert ahova menne a kari, ott régebbi a cd olvasó.
[Szerkesztve] -
Dzsekó
addikt
up
-
Dryman
őstag
Na a driver cd mint kiderült már nincs meg, mert anno valamikor nyárvégén eladtam vagyis odaadtam egyik munkatársamnak egy másik asus pci-os kártyához, akkor azt hittük hogy az a driver cd ahhoz a vga-hoz tartozik.......
kértem tőle egy másolat elkészítésére, de nem sikerült mindezidáig megszereznem....
kíírom cd-re az általam használt 98-as drivert meg az asus live 3000-et is amivel digizhetsz is meg a tv-out-ot is állígathatod.......
Ez így nem lenne jó?
mivel a kárty kis dobozkában 370Ft-ért utazik hozzád, így mivel nincs hozzá eredeti cd, kérnék a cuccért 3,2K-t postával együtt, amit előre kellene átutalni a bankszámlámra. -
Dzsekó
addikt
up
-
Dzsekó
addikt
up
-
Dzsekó
addikt
Up
-
Dzsekó
addikt
up
-
Dzsekó
addikt
Addig is egy up
-
Dryman
őstag
A cd megtalálása lehet belekerül a holnapi napomba, de anno 3 éve használtam win98 alatt videjó lementésre valami sony mini 8-as kameráról, és jól működött...valójában egy amd k6-2-es 300@350MHz-es masinában volt a kártya, és hibátlanul működött.....
Légyszíves keress rá a forumon erre: asus v3000
itt egy hasznos link,
[link] én innen szedtem legutoljára drivert hozzá, mert a cd-je ugyan meg van/volt, de nem találtam már akkor sem! -
Dzsekó
addikt
Még valami! Mikor érnél rá, haver valamikor jövő héten gondolom ott lesz.
-
Dzsekó
addikt
Szia!
Érdekel 3k-ért a kari. Ha használtad anno win98-hoz, akkor gondolom van hozzá
drivercd-d.
Nekem pont win98 alá kéne, ezért jó hír, hogy ott mükszik minden.
Szóval megadom érte a 3k-t, ha tudsz hozzá drivercd-t adni.
Sajna ahova megyek, ott nincs net.
Ezt az átutalás dolgot nem tudom, hogy kell csinálni, mert sose csináltam.
Viszont most, hogy mondod az ismerőst, a barátom öccse szeptembertől jár Győrbe
fősulira valami gépész szak. Vele lebeszélem, hogy hozza el a karit.
Megadom neki a számod, ami az adataidnál van, aztán egyeztettek.
Remélem van hozzá win98-as drivercd-d, mert win98 tuti nem ismeri fel, + jó lenne
használni ezt a video capture részt, amit netről nem biztos, hogy le tudok vadászni. -
Dryman
őstag
Nem tervezem az utazást, de 270Ft környéki áron elviszi a posta ha előre átutalod az árát, én anno használtam hozzá valami kezdetleges win cinema softvert a win 98-hoz, hogy a tv kimenetet állígatni lehessen.
Pontosabb leírást az asus oldalakon találtam a multkor, de most éppen nem lelem sehol sem!
Az igényeidnek megfelelő felbontást azt tudná a kis kártya, de sajnos a win 98-hoz volt csak video capture driver....akarom mondani a video in részét csak win 98 alatt lehet használni.
Alapkártyának még az XP is felismeri, de a tv-ki és bemeneteinek használatát csak win 98 altt lehet kihasználni.
Az ára 3K lenne+postaköltség
nézd azt hiszem az elöttem szóló srácnak még linket is küldtem a kártya tulajdonságait vitatva, azt hiszem ha ő megsugja a topikjának a fellelhetőségét, akkor még okosabbak lehetünk!
A kérdés már csak annyi hogy rászánsz-e 3000Ft-ot vagy sem, tudom hogy ez kissé soknak hangzik,de a multkor bejelentkezett egy gyűjtő és valami ennél is nagyobb összeget ajánlott, de soha sem jött érte, pedig a hely és az időpont is konkrétizálva volt....na mindegy ha nem kell, akkor megmarad a gyűjteményemben
Jut eszembe a győri főiskolán, mostmár egyetem nem tanul véletlen valami ismerősöd, mert akkor akár bevállalhatna egy futárkodást! -
LuiT
aktív tag
Nekem is ajánlotta, s akkor karácsony környéki utazást említett, az meg már kissé késő.
Egyébként Riva 128-as az a kártya. Rengeteg driver van a neten hozzá.
Egy ilyet próbáltam win95 alatt beízzítani, de nem sikerült, oprendszert meg nem akartam váltani.
A lényeget majd elfeledtem, van itt egy S3 Trio3D/2x AGP, fogalmam sincs hány megás.
Vigyázat 2szeres AGP, új lapba bele sem megy. Odaadom 1k-ért + 1 hét gari. -
Dzsekó
addikt
up
-
Dzsekó
addikt
up
-
Dryman
őstag
Ehhez mit szólnál, nem egy mai darab, de mindezidáig jól teljesített!
Asos 3DP V3000......ez már egy 3d támogatású kis 4MB-os cocc
[link]
hogy milyen grafikus proci van rajta, azt így emlékeimből nem vágom, de valami TNT szerűség -
Dzsekó
addikt
up
-
Dzsekó
addikt
Ilyen videókártyát keresek, akinek van, az jelentkezzen!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest