Aktív témák
-
Dryman
őstag
Semmi gond, mással is megesik hogy figyelmetlen
Nem is volt komoly részemről
Na a lényeg az hogy ez a kártya mint mondtam egy 4MB-os TV be/ki örület mint a képen is látszik külön kimeneti és bemeneti csatlakozókkal...gondolom ez a ''gyűjtő mókus'' azért ígért ennyit érte mert ő tudja mire és legfőbbképp hogyan lehet kihasználni a kártya adta lehetőségeket...
szerintem még itt lesz egy darabig nálam, nyugodtan keresgélj , legfeljebb ha nem lesz másik akkor visszatérünk rá kis alkuval
Én azt se tudom hogy milyen szoftvert kell alátenni hogy működésre bírjam a TV-out-ját, valamint jó lenne valami tapasztaltabb emberkétől megtudni hogyan lehet beizzitani a video in felületet a kártyán.....
még egy kis adalék: Philips chip gondoskodik a tv-s szolgáltatásokról! -
Dryman
őstag
Nálam van már egy ideje, és valami megszálott gyűjtő múkos a voodoo-jai mellé nézte ki magának ezt a ritkaságot, tőle tudom azt is amit leírtam az elöbbi hsz-emben!
Ez a Tag 5K-t ígért érte a múlt hónapban, de ritkán tud kp-vel fizetni, inkább mindíg hoz valamit cserébe....így egy 40GB-os hibátlan HDD-be egyeztünk ki, csak valahogy nem akar a srác ideérni mostanában -
-
Vangelis
félisten
Megnézem web en hogy tudja e ezt a felbontást
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest