- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
letix
senior tag
nagyon nagyon thanx!!!!!!!!!
most hivtam oket es van raktaron!
koszi megegyszer,szerintem msot be is szaladok hozzajuk
letix -
Alvin_ti4200
félisten
Hát nehéz véleményt írni egy hangfalról.
De megpróbáljuk. SZóval a hasonlítási alap egy X-230 és egy X-530 volt (meg a saját JVC HI-FI-m
). A mélynyomó szebben szól mind a két X-es hangfalénál, nem búg annyira (nem emeli ki annyira a 80-100 Hz-eket). Elég hangosnak bizonyult és nem is nagyon bírtam torzításra venni. Fél hangerő után viszont mintha megnyomná maga a cucc a középhangokat és elég csúnyán szól. Azért vagyok benne biztos, hogy nem a hangfal hibája, mert ha csatlakoztatom a fejhallgatómat hozzá, akkor is fenáll ugyanez a jelenség. Megnyugtatásul mondom, hogy félhangerő felett nem sűrűn fogod használni.
A szatelliteknek egész szép magas hangjuk van, bár lehetne erőteljesebb (EQ segített rajta). A közép az rendben van. A fejhallgató kimenet sajnos közvetlen a hangkártyából kapja a jelet, mert a jó kis mélyhang elég erőteljesen eltűnik belőle.
Ezt az egyet sajnálom. Amúgy nagyon jó kis cucc, ennyi pénzért nem is nagyon láttam jobbat.
-
letix
senior tag
alienbe mar nincs listajukon
-
letix
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
koszi az infot..
az a bvaj hogy mar korbetelefonaltam legalabb 6 boltot es sehol nincs raktaron,aztan visszaigazoltak legtobben hogy nem is tudnak szerezni...
de alient meg nemis probaltam
meg is lesem rogton..kosz az infot
amugy tudnal valami rovid velemenyt irnia cuccrol??
letix -
letix
senior tag
up
-
letix
senior tag
fel!
-
letix
senior tag
Hi!
szoval keresek a cimben emlitett 2.1 es rendszer egyiket.
keves eselyt latok hogy valaki elad egy ilyen jokis cuccot..de egy probat meger.
gari nem fontos viszont mindenkeppen meg szeretnem hallgatni vasarlas elott.
akar johet zsir uj is kereskedotol..
varom az ajanlatokat.
letix
Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged