Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Háát a sempront inkább hagyjuk..
Most egy 2200+-os sempron megy 1.5Ghz-en a barton pedig 1.8-on.
Mostani játékoknak pedig igen elkelne már a 2 Ghz-es cpu! Most tuningoljam szét a szempront h érjen valamit, akkor inkább barton amin nem sokat kell húzni és ott van a 2200/400!! Nem is beszélve hogy 2200+-os sempron újonnan 14-15k és ennyiért már inkább más.. -
Terrorista
senior tag
Az lehet h Te csak ilyet tudsz, de ez olyan hely ahol ezek a cuccok megtalálhatóak. Ha nem is minden de megtudja szerezni 1 héten belül!. Ismerem az eladót!
Sokszor vásároltam már nála. Egyébként az árlistán lévő vastag betűs termékek mindig vannak raktáron. Jelen pillanatban NF7-SL is...
Garancia ügyben pedig egy szavam se lehet, 1x egy NF7-em elszállt és vártam rá gari ügyben 3-4 hetet, mire megunta az eladó és adott egy NF7-S-es lapot! Lehet h véletlen volt de akkor is megérte várnom
Azt sem kérdezte meg 1x sem van-e rá garancia még.
Szal ezt nem poénból linkeltem be!!..
Csak most nincs elég pénze havernak, így jó a használt cucc is csak minél olcsóbban jöjjön ki! -
Terrorista
senior tag
Bővebben: link
Itt egy NF7-SL lap kerül 9.700-ba
Egyébként mennyi lenne a cpu+lap külön?
[Szerkesztve] -
Terrorista
senior tag
Üdv!
Keresek:
-AMD-s alaplapot (valamilyen nf2-es!, legalább NF7 szintű)
-2100+-tól fölfelé cpu-t (T-bred B vagy Barton)
-512 Mb-os ramot (minimum 333-as legyen)
Max. 25.000 Ft van rá mindössze.
Várom ajánlatotokat!
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged