- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Winner_hun #397 üzenetére
köszi, átnyargalok.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Winner_hun #395 üzenetére
köszi. soha sem találtam volna meg
.
hát igen, itt vannak olyan igényes képek is, amire én gondoltam, de van gány is.
valami olyasmit szeretnék, ahol az asztal van lekapva, renddel, top állapotban, nem a 7/24-es szeméttel. egyfajta gyűjtő funkciója is lenne, ph-ra feltöltött képekkel, és max ezekkel kapcsolatos hsz-ekkel. nem azzal, hogy ki mekkorát tud sz**rni az asztal mögé(jó biztos kell ez is
, de én nem ezt akarom).
szerintetek megfér egy ilyen topik vagy ezt a szerepet ellátja a fentebb linkelt?
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
nem tudom, hogy jó helyre teszem-e fel a kérdésemet, de nem találtam igazán neki való topikot:
szeretnék nyitni egy olyan témájú fórumot, ahol a tisztelt ph userek feltölthetik/megoszthatják/véleményezhetik desktopjukat. nem a virtuálisat, mert annak tudom hogy már van topikja, hanem a tényleges asztalról készült képeket.
először is: van már ilyen vagy hasonló? mert akkor nem töröm magam.
2: hol nyissam?
3: ha a kérdésem nem ide illő, a megfelelő helyre navigálást megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest