Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hogy erre miért nem gondoltam! Itt ülök a Grosslockner lábánál, de tekerni nem tudok mert fent olyan időjárás van (hó), hogy motorosok és kerékpárosok elől le is van zárva a magashegyi út. Ezt jól kifogtuk..
Hétfőn még kocsival gyors fel tudtunk menni, de azóta off.. [kép] -
szebe
addikt
Bocs hogy belerondítok a Tourba, de hétvégén volt a Megavalanche. Teljesen őrültek, sílécen is elég para helyenként az eleje, ők meg bringán veretik 60-80 feletti tempóval
[link] -
nmate91
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szerintem ma ad is Poginak Jonas és rajta lesz a sárga
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Megkérdezték Pogit a támadásról, hogy 1-10 skálán ez mi volt, és nem mosolyogva mondta, hogy 12

Rápróbáltak egymásra, tegnap asszem Jonas rá, ma ő Jonasra. Akkor ő úszott meg 1-2 métert és zárkózott, ma Jonas, szóval érzésre nagyon egy erőben vannak ilyen téren.f_sanyee te még új lehetsz itt, de szerintem .LnB még emlékszik a 23-as Tourra, ahol ugyanígy zajlott az első 1.5 hét, hogy Jonas csak tapadt és tapadt és tapadt, mindenki már temette, a végére meg emlékszünk

Szóval az hogy elengedi ezeket a másodperceket, sokat nem jelent.
Pogitól a 100 nagyon szép (és komoly szám), le a kalappal

-
lsebestyen
addikt
Cofidis közben visszalootolta a lopott bicókat!
az se semmi. Pár darab el volt hajítva a hotel közelében.
-
Vismajor01
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Sztem is biztató volt, Pogi nyelet ment annyira h még bele is roskadt a végén, Jonas meg csak akkor szakadt le amikor Pogi vörösbe ment.
-
lsebestyen
addikt
Jonas szerintem ma biztató volt, ezeket a rövid nyeleket Pogi mindig sokkal jobban bírja, és most eléggé ott volt mögötte Jonas.
-
.LnB
titán
100 profi győzelem Pogitól, ilyen fiatalon. Nem semmi.
Jonas is biztos letett már 100 metlakit a "mamival"..
iPad-en néztem ma a versenyt, de nekem nem volt reklám alatta.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ja, nagyon komoly, hogy az egyik legdrágább előfizetéses streaming szolgáltatás mellé havi 5000 forintért ugyanúgy kapod a reklámokat az arcodba.
-
dom1n0
őstag
Merlier hogy leverte Milant, tyuuuu.
Bennem nincs kerdes mar
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az boritekolhato volt, hogy Reusser elveri Lottet hegyen, Visma meg eleg gyenge csapatot hozott Vos melle sajnos.
Borghini aki jo formaban van elegge, ott meg lehet egy kis izgalom szerintem
-
lsebestyen
addikt
Bruhh, mekkorát esett Philipsen.
-
lsebestyen
addikt
Vos meg Kopecky jó sokat kapott ma. SDW idén egy GT-t sem fog nyerni, legalábbis nagyon úgy tűnik. És az is nagyon valószínű, hogy mindegyiket egy tavaly még náluk tekerő versenyző fogja megnyerni.
-
dom1n0
őstag
Hat skacok, szerintem eddig tok jo volt a 2 nap, izgalmas, kiegyensulyozott csapatok
-
dom1n0
őstag
Reusser jot ment a Giron
Szerintem o a GC eselyes, Borghinivel jo csatak lesznek
-
avl
senior tag
"What narrows the field are crashes and big setbacks. Beyond that, everyone knows everyone else’s wattage, including that of the domestiques. The route’s been dissected from every angle — 3D, GPS, drone footage. We even know where all the roundabouts are. So where could surprises come from? Maybe a lapse in concentration,"
he theorises.
"Then there’s the wind. ...wind is the one factor that can shake things up," Guimard continues.
"Other than that, anything can always happen — but just on power alone? No, I don’t see any big upsets."
-
avl
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
az siman lehet, hogy jojozik, mert sajat tempot megy; a Tour-on nem sprintelnie kell Pogiért kell es fog is menni
szerinted ki lesz a legjobb hegyi segitö az egesz Tour-on ?
-
avl
senior tag
szerintem Almeida nem csak fizikailag, hanem mentalisan is
#2955Vismajor01 dehogy "alkalmatlan" !
iden szerintem mutatta, hogy a "diesel üzemen túl" támadni is tud, rövid idöre sprintszerüen: pl. [link] [link]
-
dom1n0
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Van benne ráció.
De idén szerintem nem felfele próbálják majd bizonytalanságba hozni Pogit, hanem lefelé majd
-
avl
senior tag
másik értelmezés: [link] többiekről is persze, de Simi kapcsán: “He won the Giro, but I have a different feeling about him. Yates was able to tick off his big dream so late in his career, and it’s almost inevitable that some decompression follows. That must have done something to him, right?”
...majd kiderül, hogy lesz
szerintem Almeida nagyon jó
-
dom1n0
őstag
Kis TDF előtti érdekes cikk a Yates tesók szerepéről a Touron.
Semmi extra, csak jó írás szerintem. -
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
"Papíron tök jól hangzik, hogy a 2x tour győztes edződ van, de nem biztos, hogy neki is erre van szüksége.
Egy ilyen keretben lenni valószínűleg hatalmas stressz, feltételezhetőleg amikor leszerződtették akkor voltak célok, amiknek az egy részét nem sikerült elérni. A Visma abban érdekelt, hogy minél korábban találjon olyan tehetségeket, akire lehet építeni. Ez azt is eredményezi, hogy ha nem hozod az eredményeket, akkor lehet csomagolni és az ide és végén sokan fognak is."Ilyesmire gondolok én is.
-
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
-7,6 millió egyáltalán nem vészes első üzleti évnek.
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jah, az minuszos:

Ezek egyébként teljesen publikus adatok, e-beszámolón meg lehet nézni a számokat.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Fizetés biztos top magyar viszonylatban, de a kávézóról nem lennék meggyőződve, hogy nyereséges lenne, vagy majd az lesz valamikor.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én halottam arra infókat, hogy milyen fizetése van a Vismanal. Mondjuk úgy, hogy magyar viszonylatban nagy cégvezetőknek van hasonló bérezése, szóval a megélhetés biztos nem lesz neki már probléma. De egy profi sportolónál valószínűleg nem erről szól a dolog.
Papíron tök jól hangzik, hogy a 2x tour győztes edződ van, de nem biztos, hogy neki is erre van szüksége.
Egy ilyen keretben lenni valószínűleg hatalmas stressz, feltételezhetőleg amikor leszerződtették akkor voltak célok, amiknek az egy részét nem sikerült elérni. A Visma abban érdekelt, hogy minél korábban találjon olyan tehetségeket, akire lehet építeni. Ez azt is eredményezi, hogy ha nem hozod az eredményeket, akkor lehet csomagolni és az ide és végén sokan fognak is.Remélhetőleg tényleg talált egy WT csapatot ahol számára jobb a légkör és össze tudja magát kicsit szedni mentálisan is.
-
szebe
addikt
-
avl
senior tag
-
dom1n0
őstag
Hat Atinak az interjujabol nekem az jott le, (lehet persze hibasan), hogy kicsit (nemkicsit) kiegett. Amikor a sport teljesitmenyedbol kell megelni, hozni a szamokat, eredmenyeket, es nem jonnek, az egy nagyon nehez dolog lehet. Nagyon drukkolok neki, hogy jo iranyba valtozzon neki a dolog, teljesen mindegy melyik csapatban.
Marci is (es Erik is) visszalepett egyet, hogy rendezzek a dolgokat, es szerintem jol sikerult, Erik nagyon felszabadultan teker, remeljuk Marci is kicsit megkonnyebbul es nem tehernek eli meg a mezt.
Sajnos a top sportoloknal nem csak fiziologiailag kell topnak lenni, hanem fejben is, sot, leginkabb ott. -
dom1n0
őstag
Marcinal nyilvanosak az adatok, 300 wattot hajtott el szuk 4 oran keresztul
Verseny masodik fele mar ahogy nezem vegig kuszobon ment, kemeny
-
szebe
addikt
TdH nem örült az útrafirkálásnak [link]

Most ezt elképzeltem ahogy a TdF szervezők megkérik a pártízezres holland csődületet a Huezen hogy légyszi ne, mert télen fel kéne jönnie a buszoknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vond
MODERÁTOR
Szintén köszi a beszámolót.
Idén sajnos nem tudtunk kimenni, pedig már a tavalyi OB-n elterveztük. De jövőre mindenképp szeretnék megint menni. Marad Pannonhalma, ugye? Egy mini topiktalit is össze lehetne akár hozni. 
#2937 .LnB: Jövőre lehet, hogy felveszem nekik normális minőségben a sajttájt.
-
.LnB
titán
Na most olvastam én is, hogy mi volt. Akkor elvileg Bálint betámadta Ati-t. Felért Erikre, aztán kapott defektet?
-
.LnB
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mert nem tudtam róla. Mikor volt defektje? Valakiről hallottunk a TUS-ból, hogy defektje volt, de még a lassú rajtban, vagy közvetlenül utána.
Ott a helyszínen, ilyenekről nehéz tudomást szerezni. Az egyik áthaladásnál valóban Ati csoportja mögött volt, de a következőben már együtt voltak megint.Erik szökése szerintem is jó ötlet volt. És nagyon sokáig elöl is ment. Mert a kiskörök kezdetekor is még ő volt az első TUS-os. Szóval utána lett rosszul. De nekem az a fura, hogy bár Bálint nem, de Zétény, Jani és az egyik fiatal TUS-os csak elszakadt Bálint és Ati csoportjától. De Bálint akkor sem. (Vagy kivett belőle a defekt, vagy csak Ati-ra figyelt..)
Egyébként ez volt az általános életkép ezen a versenyen: [kép]
#2933dom1n0
Nekem van több márkájú mezem, de nekem mindegyik jó. Szóval valószínűleg a TUS-ossal se lenne baj. És egyébként is a dizájnj tetszik. -
dom1n0
őstag
Köszi a beszámolót, nekem(nekünk a fiammal), nem ért meg végül 4+óra autózást a dolog.

Igen, Marcit nagyon figyelmen kívűl hagyták a Conti sorok, és ez könnyen megbosszulta magát. Hiába, van még hova fejlődni taktikában mindenkinek közülük, Marcié az érdem, hogy ezt észrevette és megpróbálta - és bejött neki.

A TUS mez meg ennyi pénzért... Fiam szerint élete legjobb meze, szerintem ez a Bioracer anyag nem az igazi, számomra nyerőbb a Darevie féle kínai csoda.

-
carapaz feladta a tourt (gyomorhurut miatt nem is indul).
-
dom1n0
őstag
Bocs, elfelejtettem ki is nyerte meg az utolsó GT-t?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2 éve történelmet írtunk és megnyertük mindhárom GT-t azonos évben. Ez lenne a normális, vagy elvárt?
Tavaly Jonas, Wout fossá törte magát, másik fontos névnek gyereke lett, félgázon ment, és még így is behúztunk két nagy egyhetest.
Idén azthiszem az eddigi egy GT-t megnyertük, 1/1.
Én nem érzékelek megrekedést, de mesélj, miben rekedtünk meg, igazán érdekel
-
.LnB
titán
Ez azért komplikáltabb kérdés annál, hogy kijelentsük, hogy nem jött be neki. Mert sok jó eredményt ért el a Visma-s idő alatt is. Szerintem Ati teljesítménye jól egybecseng a Visma teljesítményével is az elmúlt három évben. Szóval ez komplexebb dolog szerintem. Lehet, hogy nem csak a változás miatt vált csapatot, hanem mert ő is úgy látja (ahogy sokan mások is), hogy a Visma kicsit megrekedt.
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen, simán lehet, hogy nála ez nem vállt be.
Azért szerintem ezek a nagy top csapatok úgy vannak, hogy megpróbálnak minden fiatal tehetséget mihamarabb behúzni, hogy ne az UAE, QuickStep, stb.-nél fussanak be ha úgy alakul, csak lehet a Vismás módszer nem fekszik az egyiknek, a másiknak pedig igen, lehet Atinak az UAE vagy akármelyik más csapat módszerei fognak bejönni. Reméljük.Van a másik véglet, amikor egy 30+ éves öregróka Simon Yates kevesebb lóvéért átjön a Vismába, mert tudják mindketten, hogy ezzel a módszerrel fog tudni nyerni versenyt, akár GT-t (ezt nyilatkozta a csapat és ő is), és kb elsőre be is jött. Ő tudta, hogy hiányzik egy pici, és itt azt megtudják adni.
Biztos más azért azért grammoznod napi 24 órában meg odafigyelni hogy a 12 perces z4 véletlen se legyen 13, mert GT címet akarsz nyerni, meg más amikor tudod hogy X.Y versenyen menned kell az elején 1 órát és annyi volt a te dolgod, vége a versenynek.
Van akinek ez megy és tetszik, másnak kevésbé. -
lsebestyen
addikt
Reggel odáig jutottam amikor a grammozást és a játékosságot említi...hát ezek alapján kiégett kissé. Jól hangzik, hogy ugyanaz az edzője mint egy 2x Tour győztesnek, csak hát ebből látszik, hogy személyiség függő kinek mire van szüksége. Na meg persze, hogy a számok nem minden. Végighallgatom majd.
-
dom1n0
őstag
Hat a 10 Tourhoz sajnos valtani kell amit szeretne, ezen nincs mit ragozni valoban, a Visma nem fogja minden Tourra elkuldeni amig nem o a legjobb hegyi segitok egyike a csapatban.
Ami ugye nagy difi szerintem, hogy a Visma profilja a GT gyozelmek hajszolasa, minden ezutan. Most lehet rosszul latom, de jelenleg a Bahrain szerintem magarol se hiszi el, hogy GT-t nyerhet. Probalnak felerni a dobogora, meg szakaszokat behuzni, ami fekudhet Atinak.
En drukkolok neki, ha 10 Tour az alom, ahhoz valtani kell, nincs mese.
-
-
dom1n0
őstag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Tenyleg a Cervelo a legjobb, ez teny
Jo meg az S-Works is biztos
-
lsebestyen
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Régi szép idők emlékére mehetne hozzá Campa szett.
Elvileg a fészliftelt elektromos már nem is akkora gyász. -
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni. Minden esetre úgy néz ki jövőre a Bahrein Bianchin fog menni, szóval az előző posztom már tárgytalan.
Szóval nem fél magyarország fog örülni Ati igazolásának, csak a pénzes MAMIL-ok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hat ez egy szopas nap volt na TVL ugyileg.

Hétfőn még kocsival gyors fel tudtunk menni, de azóta off..

az se semmi. Pár darab el volt hajítva a hotel közelében.