Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #293318 üzenetére
A Garminom akksija már nem bír ki egy hosszabb tekerést, a bekapcs gombján a gumiborítás is beszakadt, így az esőt sem bírja. Gondoltam veszek egy újabb Garmint, de elnézve, hogy az iGPSport mostanában milyen tempóban fejlődik és azt, hogy ár/érték arányban mit tudnak, muszáj volt bepróbáljak egyet. Mivel sosem próbáltam a márkától semmit, nem tudom mire számítsak és nem mertem egyből BSC300-at venni, mert ha azzal besz*pom, akkor buktam egy... használt régi Garmin árát . Ez tényleg filléres tétel és a tekerések 99.99,99%-ára nekem nem kell navigáció, minden mást meg ez is tud, amire szükség lehet... legalábbis elméletileg. Mér, mutatja a pulzust (az ANT+ Garmin pulzusmérőt azonnal felismerte ), szintemelkedést, átlagot, van barométer, mobilos kapcsolat, sokáig bírja az akku, automatikusan szinkronizál stravara. Ha mindezt tényleg hozza a valóságban is, akkor döfi. Első körre viszem a Garmint is, kíváncsi vagyok mennyi lesz az eltérés a két mérés között.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Kro
tag
válasz Dark Archon #293318 üzenetére
Azért az 530-al szerzett negatív tapasztalatod alapján, kicsit elhamarkodott leírni az egész edge családot. Nem?
Oké, hogy neked nem jött be, de azért elég sokan használják az 530-at is megelégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest