Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Egy ilyen Corratec Ultegra SS-t érdemes lenne megvenni? Vagy milyen irányban induljak el, ha könnyű és jó SS-t, vagy országútit (váltó nem fontos, általában nem használom) szeretnék?
-
Esetleg van valakinek ismeretségi köre külföldről behozott kerékpárokat forgalmazó/áruló személynél/kereskedőnél? Országúti/fixi/single-speed bringára lenne szükségem, csak használt jöhet szóba, 40-50k körül.
-
-
Ez most nagyon-nagyon tetszik, pedig már egész idős vagyok hozzá...
-
De régen jártam már errefelé... hogy kisütött a nap, lassan tekerni kellene
.
-
-
-
-
Valakinek két 36H-s agy nem-e kellene
?
-
Épül a SingeSpeed
.
-
Tavalyi, nemsokára 1 éves lesz, de második bringaként van használatban, az első hétköznapi harcos egy Schwinn Csepel Ranger (ilyen), abba jelenleg kb. 3-4000 km van, elöl már slick gumi, hátul már a második garnitúra slickké varázsolva, 3. ülés és 6. fékpofa garnitúra van, tehát az bőven van használva. Az X1-re visszatérve, szeretem, minden jó benne, talán az első teleszkópot cserélném fix villásra, mivel szükségtelen számomra a teleszkóp.
#2261 albiosz: Már megválaszolták.
-
Voltam bringázni egy keveset, meg csak kipróbálni az új ülést. Sok reményt nem fűztem hozzá, de kellemesen csalódtam benne.
Képeken látható egy kevés olaj az első felnin, az azért van, mert a teleszkópba töltöttem egy keveset és az rácsöpögött. Végül is ártani nem árthat, mintha könnyebben járna tőle az eleje, de majd hosszabb távon kiderül. Illetve az első féket megégettem ma egy picit, először csak nyikorogni/visítani kezdett erős fékezésre, majd gyengébbre is. Miután megnéztem, erős égett gumi szagot éreztem a fék felől, szóval megérett a cserére az első két fékpofa, ahogy néztem, pedig nincs a bringában 500km-sem.
-
Nah, ebben a kis szélben gurultam pár km-ert. Átlagom 26km/h volt, pedig mentem kavicsosban és aszfalton is, persze szinte mindet szembe szélben. Az ülésem pedig várhatom, ehhh, sohasem fog megjönni, szóval ha van valakinek egy jó kényelmes zselés nyereg, akkor vevő vagyok rá.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest