Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
jaris
csendes tag
köszi a választ,
néztem bianchit, de hasonló állapotúak vannak jóval drágábban. Puchról olvastam, hogy 20-30ért amiket árulnak, azok általában olyanok h egy felújítás után kétszeresét érhetik. Találtam egy malit, belinkelem ide is[link] bár ez jóval több mint amennyim van, de ezzel szerintem tuti nem lenne nagy gond jó pár évig. nagyon szeretem a veterán bicikliket, de azért meg gondolom h egy 20ast adjak érte
-
Teasüti
nagyúr
A Ritchey az nem rossz első ránézésre. A ritka bütykös gumikat sztem hanyagolom majd - Sválbi. Annyira nem is tetszik és félterep guminak sem tudnám elképzelni. Szvsz nem aszfaltra való az ilyen bütyök.
De van róla Testbike vélemény, majd átolvasom.
Jah meg az már drága nekem.Köszönöm szépen a tippeket!
-
Teasüti
nagyúr
Néztem azt is, de több mint 900 gramm, az már kizárt.
Ez a WTB All Terrain viszont eléggé megtetszett, nagyon jó értékelések vannak róla, csak a súly problémáikat nem értem az embereknek. 520 g van megadva rá, de az egyel nagyobb 2.0-ás szélességben sem lehet sokkal több.Sztem nem. Eleve egy 11 kg-os XC-re nem raknék fel 2x1 kg gumiköpenyeket, meg azért gyorsítani is jóval nehezebb a nehéz köpenyt.
-
szki
őstag
Még annyit a belső gumi választáshoz, hogy ezt a Continentalt megragasztottam, és szabadon felfújtam ellenőrizni, hogy jól sikerült-e a ragasztás (vízben ugyebár). Nagyon szépen, szabályosan, és egyenletesen megtartotta a hengeres formáját, és nem össze-vissza puklisodott. Más belső gumik, főleg az ilyen vékony falúak esetében közel sem ilyen szabályosak, ha felfújom őket szabadban. Ebből azt a következtetést vonom le, hogy nagyon jó a gumi anyaga, illetve egyenletes a falvastagsága, azaz jó lehetett a gyártástechnológia.
Más: felniszalaggal is rendbe jöttem, mert duplafalú felni esetében olyan széles nagynyomású szalag kell, amilyen a felni. Sőt +1 mm akár. Szóval 20 mm széles Schwalbe felniszalag került fel, és remélem többet nem kapok defektet a felni felé.
-
szki
őstag
Nekem ez a Continental van hátul. 100 gramm, presta, és 900 Ft volt. Csak két hónapos, de 4e km van már benne. 1x volt egy felni felé defektem, mert a felniszalag félrecsúszott a dupla-falú felnin
(#10983) Dirtyz: 38 az annyi. Bicajozni jobban (gyorsabban) tudok, mint 15-20 éve, de úszni, és futni (még) nem. Összességében jobb az állóképességem, mint valaha!
-
KaraDani
addikt
Egy ilyen kombót én is el tudnék képzelni, bár akkor nem ilyen fullyval, hanem valami AM, vagy még inkább Enduroval
Meg tartsam meg a crosst városba, meg egy outit is szeretnék, a kezem meg bilibe lógLottózunk közösen?
(még mindíg nem értem miért beszélgetünk bicajokról itt offban)
-
runner 125
nagyúr
Ok, köszi az infót.
Támasztóval mi a baj?
Őszintén, nálam plusz pont volt, legalábbis arra következtettem belőle, h extrém helyen nem volt gyilkolva.Persze lehet téves megállapítás, de ilyen kategóriájú kerékpáron nem szoktam látni.
Ezen reklám szerint 1600 ajró volt a 2008-as ára, így 200k alatt egész korrekt vétel lehet. Bár, ismétlem, nem értek hozzájuk, s azzal sem vagyok tisztában, h más gyártó kerékpárjainak is ekkora amortizációjuk lenne.
-
venember83
nagyúr
Tortát? Semmilyen süteményt nem láttam vagy 2-3 hete, hála a fogyókúrázó szülőknek...
Amúgy kösz, hogy szóltál, simán elfelejtettem volna, nem tartom számon. Esetleg ha tudsz olyan valakit, akinek kell egy M-es alu Epic, amiben nem lehet tudni, hogy megy-e a Brain vagy sem, akkor is szólhatsz.
Továbbadnám a vázat, akár komoly bukással is, vagy könnyebb merevfarú kell és pénz, vagy cserével plusz még 1-2 centi hátsó rugóút és szabványos tag. Egyik bringabandás srác Epicjét nyomogattam, abban zsír új Brain volt, és bizony az se zárt, ahogy én szeretném, cserébe viszont nyitott állapotban sem mozog úgy, ahogy szeretném, szóval nem nekem való az Epic. Síránkozás off.
dqdb: Azért remélem, hogy nem a rövidtávra veszel nevezést, mert az bizony szerintem nem éri meg, se technika se szint. Még flipperezni se igazán lehet a rövidtáv pályáján.
-
Teasüti
nagyúr
Az első kerékkel többnyire el tudok lavírozni a kövek közt, inkább a hátsót szokták oldalra vetni a kövek, illetve néha felpattannak a guminyomástól.
Mondjuk okozott már kellemetlen pillanatokat, mikor vmi az első kereket egyszerűen arrébb rakja egy 10-15 centivel.
Ilyen körülmények közt inkább menjek gyorsabban és bízzak a szerencsében? -
venember83
nagyúr
Meg lehetett volna oldani, de ez most ilyen. A kártyás rendszer kiépítése azért lényegesen több előkészületet igényelt volna, költségekről nem is beszélve. Bringás eseményeken azért elég ritka a bringalopás, nyilván nem sokan merik megkockáztatni azt, hogy pár százan meglincselik őket.
Mi anno tavasszal a nagyváradi Ironmanen úgy oldottuk meg, hogy este kivitték az emberek a bringákat a tó mellé, aztán éjszaka kint maradtak sátorral páran biciklit őrizni, folyamatosan volt valaki ébren, aki figyelt. Ott is voltak elég tetemes árú szénszálas triatlongépcsodák.
-
dqdb
nagyúr
Őszintén szólva én a sajátomat inkább egy vastag törzsű fához rögzíteném 3 Bordoval.
Kivágják a fát ...525 versenyző, tippre átlag 400 ezer környéki technika (lehet több is, kevesebb is, ezt hasra ütéssel találtam ki), azaz 210 milliós összérték, ez azért rendes védelmet igényelne, hiszen simán megduplázhatja azon épület bekerülési értékét, ahol éjszakára elhelyezik.
-
Hasaggymeg
veterán
Nem hiszem ezzel a vázzal tovább tudnék menni,bár ki tudja.
...amúgy nem xt hanem slx lesz és nem annyira tovább-bővítés végett hanem a minőség miatt.Egy vázat meddig lehet hurbolni?Al Schwinn,8000km 85%-ban aszfalt van benne,én meg egy ~80kg-os kíméletesen bringázó fószer lennék.
(#10355) Thulcandra...ma is szép idő lesz.
-
Ariadne
őstag
Egyet gondoltunk, épp most akartam. De megelőztél.
Aaaaannyira szép..........
Napfénysüti: A Nomad az én all time favourite álombringám, konkrétan ez a piros. Az ideieknek 2000 dollártól indul az ára, és ez még nem is a karbon változat.
itt a márka honlapja
-
dqdb
nagyúr
A jobb felső sarokban igen. Ha regisztrálsz az oldalra, akkor hajlandó megjegyezni ezt a beállítást, egyébként mindig angolszász mértékegységek fogadnak ...
Muton: próbáld meg másik böngészővel. Például Opera alatt az Antibrowsniffer kiegészítőt nekem át kellett állítani Firefox módról Operára a Garmin oldalán, hogy megjelenjen a térkép.
-
szki
őstag
Fáraó & Ariadne!
Köszi a válaszokat. közben rákerestem neten, és megtaláltam, hogy a Schwalbe Lugano csak 23 mm szélesben kapható.
Ma meggyőződhettem arról esőben, hogy nekem előre kell a ballonosság, és bordázottság. Rámentem lejtőn lefelé kb 35 km/órával egy fenyőtobozra, vagy kőre, és nem sok kellett egy eséshez (sajna alig láttam ki a fejemből).
Marad elől a bordázott 32 mm-es gumi (ami ténylegesen 28 felfújva), és hátra lesz egy sima 28 mm-es majd.(#5989) dunc: Csereakció? Van pár régi bringám. Még ruszki ffi vázas is
Bár nincs szűkségem új bicajra, de ez Capriolo spider x.9 tényleg tetszetős. De terepre ritkán megyek, és inkább outi vonal felé hajlok.#5991) czanga: akkor azt mondod ez a cucc megér 22eFt-ot? CIPŐ+PEDÁL SZETT SHMT42N KÉK 44 + PDM520
-
dqdb
nagyúr
Egy ilyen pályát építhetnének a János-hegyre, persze csak gördeszkás lányoknak.
Szerintem a görkorcsolya is elmenne ott, bár azon kevésbé explicit mozgásformákat lehet előadniMa reggel kómásan, allergiától bedagadt szemmel legalább 15-20 másodpercig tartott rájönni, hogy ti álltok előttem a sorban, bringával simán elszáguldoztam volna ennyi idő alatt
venember83: a múlt heti nightride-on volt egy pillanat, amikor rájöttem arra, hogy néha az a legbiztonságosabb, ha nem fékezek, de ezt fejben marha nehéz lerendezni (és nem is biztos, hogy a legközelebbi ilyen esetben sikerült időben meghozni a jó döntést). Az első fék kevés volt a sötétben a hegyről lefelé, ezért a hátsót is elkezdtem kiegészítésképpen használni, azonban a laza talaj miatt a bringa hátulja nagyon nekiállt csúszkálni. Ha ott nem engedem ki a hátsó féket, akkor szerintem 5-6 méteren belül estem volna.
-
Misály
addikt
Persze, eloszor ket eve xc-vel mentem le itt, akkor meg ~3 perccel tovabb tartott leerni, a videon sajnos nem jon ki jol a melysegerzet de melletted az az arok jo fel meter ( ket eve cca 5 centi lehetett csak kimosta a sok eso ) mely es vegig benned van a felsz hogy megcsuszol
Egyebkent most szombaton pont dolgozom de egyeztethetunk valamikor
( ha nem jo akkor annyit hogy a kisvasutallomasnal elmesz jobbra majd az elso lehetosegnel ahol keresztezheted a sineket balra mesz, es a masodik lehetosegnel balra, nem lehet elteveszteni )
-
ludsimon
veterán
Nagyon szívesen mennék veletek, de a Neuzerrel már nem szívesen többet.
Pedig elég jól leejtőztem a fully-k mögött a merevvel.Mondjuk még mindig csak elszántság kérdése.
Az viszont biztos: Nightride+terep= Ott a helyem.De ne most plííz mert nagyon szar a kondim most alig bringáztam idén és az időjárás se nagyon volt kedvező velem. Ha meg épp kedvezett akkor munka volt.
Egyelőre outin kell alapoznom pár százast. (Tudom, a 'droidok' ilyenkor már nem alapoznak.)
Aki megy a hétvégén annak jó szórakozást! Jó tekerést!
Ha időjárás engedi én alapozok.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest