- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
Ati3120 #23909 üzenetére
Ati3120: Nem vagyok egy nagy guru és persze lehet sok pénzért bicót venni, de szerintem tökéletes az Evado 1.0.
Nekem vagy 10 évig ennél sokkal rosszabb felszereltségű bringám volt (kivéve a fékkarokat) és megkerültem vele a Balcsit, Fertő-tavat, jó volt mindenhova. Most van egy Meridám, azon is ilyesmi cuccok vannak és csináltatok egy munkára járós cross-verseny hibridet, amin sokkal rosszabb cuccok vannak mint ezen az Evadon.
Ha munkába járás és túrázgatás akkor szerintem egyértelműen cross kategória. Ennek eleget tesz a bicó.
Az alkatrészek a fenti érvelésem miatt szerintem teljesen jók, aztán majd ha megtetszik a bicózás és évente többet mész mint 10 000 km, utána vehetsz jobbat, de szerintem addig teljesen felesleges. (Persze ez csak az én véleményem)
Ez újan is jó vétel, ismerőstől, az előéletet ismerve pedig 40-50kért best buy. Szerintem nem kell tovább gondolkodnod, de ez csak az én véleményem, de nekem bőven meg is tenné ez a felszereltség.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest