Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Aktív témák
-
Meme
aktív tag
igen azt értem.
hát ez is eléggé szabadon választott
ha két láncot elhasználsz vele, akkor már tuti csereérett.
lehet tovább használni, amig meg nem ugrik a lánc, de lássuk be az már nem jó dolog.az első lánckerekeken látszik, ha már túl csucsos -cápafogas -akkor kopott, azon már tuti ugrik a lánc.
a fogsoron kicsit macerásabb. lehet látni ott is a kopást, de néha én is bajban vagyok vele, pedig nem 1-et láttam már.ha az általad legtöbbet használt 1-2-3 fokozatban már sorjás kopás van a fogakon, akkor kuka a sor. ezek általában a 3.-4.-5.fokozat ( 1. a legkisseb fogszámú).
na pont az 1. és 2. cserélhető, ezek már nem.(itt közbeszúrnám a kötekedőnek, hogy nem nem lenne jó a kerekenkénti csere. nincs ember a földön aki megjegyezné melyik kereket melyik láncnál cserélte. aki meg olyan perverz, hogy feljegyzésben vezetné ezt, az szüljön sünt
)
igy marad a fogsorcsere, mert ugrani fog a lánc, gyorsabban nyulik a lánc -ugye hozzákopik a kopott fogsorhoz - gyorsabban kopnak a lánckerekek - ua.- .
Aktív témák
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest