- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
A linkelt blogban találtam arra példát, hogyan tudok biztosan laptörést berakni a html-be, köszönöm.
Csak az előírható tördelés meg is oldaná a problémámat, ha valamilyen módon mérni tudnám egy kvázi virtuális előnézetben, hogy ami html elemeket berakok (táblázatban keretezett szöveg lenne mindenféle átrendezett oszlopszámmal), az mekkora helyet foglal a lapon? Van arra is eszköz?
Még ami használható lenne, hogy nem kell mérnem a táblázat celláit, ha előre mondhatom meg, hogy mekkora legyen cm-ben (kerettel együtt). De akkor meg olyan problémám lesz, hogy nem fogja automatán növelni a cella méretét függőlegesen akkor sem, ha túl sok szöveg kerülne bele. Le fogja nyisszantani a végét, ami nem fér bele, és úgy nem jó. Kerestem olyan stílus módosítót, hogy automatán kicsinyítse a szöveget, és gyömöszölje bele, ha törik, ha szakad, de nem találtam olyat. Van esetleg?
-
-
Panhard
tag
Köszi a választ.
Ez a dolog cégen belül van, a szerveren nem tudok módosítani, és szervert sem tudok felállítani. Ez a weblap csak megjelenít dolgokat. De akkor marad így szerintem, ahogy most használom. Egyik böngészőből nyitva egy másik, új munkamenetként. Így működik.
Üdv! -
martonx
veterán
És akkor még nem hoztuk szóba az ASP.NET Web Pages-t, vagy az ASP.NET Web API-t
Szerencsére az ASP.NET 5-tel, ez az évek alatt több részre tagozódás ismét megszűnik és minden egybe olvad, pontosabban már csak és kizárólag ASP.NET MVC lesz, amibe beleolvad (igény szerint bekapcsolható és használható lesz) sok Web API és Web Forms feature. A Web Pages meg eddig is csak egy lebutított MVC volt, szóval az csak simán megy a lecsóba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest