Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Elég rosszul ítéled meg a dolgokat. Legalábbis a hozzáállásod mindenképp rossz.
1. Nem kell ahhoz milliókat keresni, hogy legyen egy öntöző rendszered vagy megengedhess magadnak egy kertépítést.
2. Soha nem tudod, hogy ki mennyi pénzt keres, kinek mennyije van a cihába tömködve és mire hajlandó költeni.
3.a Szerintem egy befutott webfejlesztő/fejlesztő cég tulajdonosának több van a zsebébe mint egy államtitkárnak
3.b Már magyarországon sem ritka egy tapasztalt programozónak a nettó 500++ egy normális cégnél. ( kapásból 3mat tudok modnani és nem ismerek sok informatikust)
4. A Te cégednek egy célcsoportja van : azok akiknek kertje van... ( de ahogy láttam a balkon kertészetet az oldalon még az sem biztos, hogy csak azok), onnantól nem a te tiszted eldönteni kinek mennyi pénze van és mire költhet.Ismerek olyat aki egy közepes keresetből porscheval jár. (Persze mellette nincs rezsije és nincs is igénye saját ház/lakásra) Ha az autó kereskedő döntött volna úgy ahogy te akkor most 1el kevesebb üzlete lett volna
.Ez amúgy nagyon off, de nekem is cégem van és már nagyon rég megtanultam, hogy a pénz beszél a többit meg leszarom

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest