Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Soak

veterán

válasz sgery #4164 üzenetére

Elég rosszul ítéled meg a dolgokat. Legalábbis a hozzáállásod mindenképp rossz.
    1. Nem kell ahhoz milliókat keresni, hogy legyen egy öntöző rendszered vagy megengedhess magadnak egy kertépítést.
    2. Soha nem tudod, hogy ki mennyi pénzt keres, kinek mennyije van a cihába tömködve és mire hajlandó költeni.
    3.a Szerintem egy befutott webfejlesztő/fejlesztő cég tulajdonosának több van a zsebébe mint egy államtitkárnak :)
    3.b Már magyarországon sem ritka egy tapasztalt programozónak a nettó 500++ egy normális cégnél. ( kapásból 3mat tudok modnani és nem ismerek sok informatikust)
    4. A Te cégednek egy célcsoportja van : azok akiknek kertje van... ( de ahogy láttam a balkon kertészetet az oldalon még az sem biztos, hogy csak azok), onnantól nem a te tiszted eldönteni kinek mennyi pénze van és mire költhet.

Ismerek olyat aki egy közepes keresetből porscheval jár. (Persze mellette nincs rezsije és nincs is igénye saját ház/lakásra) Ha az autó kereskedő döntött volna úgy ahogy te akkor most 1el kevesebb üzlete lett volna :) .

Ez amúgy nagyon off, de nekem is cégem van és már nagyon rég megtanultam, hogy a pénz beszél a többit meg leszarom :)

Új hozzászólás Aktív témák