Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
roberto211
üzenetére
"Betűvillogtatást, majd megnézem melyik paranccsal lesz jó,remélem valamelyikkel csak jó lesz. Táblázatokat azt már átnéztem olyan szinten amit írtam.. Hát csak sikerül,bár én se írtam mi a sz*rnak kell a szöveget villogtatni.."
Nem értelek, elég egyértelmű példákat linkeltem, még demókat is raktam fel neked, hogy egyből lásd működés közben is. Ennek melyik része nem volt számodra elegendő?============
(#4120) fordfairlane :
Ha megnézed, az előbb erről egy kicsit bővebben is írtam, csak úgy tűnik, nem jött át neki, mintha nem is linkeltem volna ezeket a demókat... -
fordfairlane
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Betűvillogtatást, majd megnézem melyik paranccsal lesz jó,remélem valamelyikkel csak jó lesz.
Ha ez valami feladat, akkor bizonyára a blink html tagra gondoltak.
-
Soak
veterán
válasz
roberto211
üzenetére
Látom nem jött át a poén. Nem az okj-t fikáztam, hanem arra a kérdésre válaszoltam, hogy vajon hol kérhetnek ilyen haszontalan feladatot ,az OKJ-t meg azért tettem hozzá, mert manapság már hangya számlálásból is lehet OKJ-t tenni.
Az OKJ-ra meg ugyanaz igaz mint az egyetemekre. A legtöbb szar és haszontalan dolgot tanít, de legalább könnyen lesz diplomád, amelyik jó és olyat tanít amivel el tudsz helyezkedni- magyarul van értelme- az meg drága vagy nehéz vagy mindkettő együtt .
Jelenleg az alapoknál tartok, tehát a "váz"-nál, most tértem át a táblázatok anyagra
Itt ha arra gondolsz, hogy táblázatból akarod felépíteni a honlapodat, akkor keress másik forrást a tanulásra, mert ez elavult és esetlen. Ha nem, akkor tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest