Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Lehet csak a i7 9700 as proci teszi (amivel már bőven van elérhető árú egyenértékű CPU Intel és AMD oldalon is) de én nem érzem azt hogy gond lenne a játék futásával.
Eléggé sima Ultra beállítások mellett natívban pedig csak egy mezei AMD 6800-as VGA-val nézem.
Mondjuk nem is vagyok hasra esve a látványtól. -
Robitrix
senior tag
Az AMD képgenerátor nagyjából azt teszi, mint az NVIDIA DLSS 3.0 és 3.5. A valós adatok alapján kiszámolt valós képkockák közé beilleszt fiktiv a GPU által AI támogatással megálmodott képekkel. vagy ha van egy 1-es képem és van egy 2-es képem, akkor kiszámol közé 1,5-es képet, ami ha létezne valami olyasmit mutatna a két renderelt kép közti átmenetben. Az AMD képgenerátor is nagyon ütős és jó minőségben dolgozik. Viszont nem kell hozzá RTX 4000-es hardver. SImán üzemel mondjuk egy RTX 3000 vagy 2000-es hardveren is. Ez az FSR 3. Mondjuk az új COD-okban már benne van. Simán csinál a mondjuk Warzone 3-ban egy RTX 3060-as FHD(High, DLSS 2.0, balanced) Úgy 110 FPS körüli értékéből vagy 170-180 FPS-t. Néha 200 FPS felett is. Aztán, hogy GTX és egyéb régi hardvereken is megy-e azt nem tudom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Most melyik képgenerátorra gondolsz? Mert az AFMF az más, mint az FSR FG. Amúgy lényegében ugyanúgy működik, mint a DLSS FG, csak a DLSS erre a dedikált OFA részegységet használja, míg az AMD compute shadert. Az AFMF pedig PAL-ban van írva.
Az NV driverbe még nem hozott képgenerátort, mert nehéz elérni driverből az OFA részegységet. Szóval ez nem megvalósítható. Előbb írniuk kell egy szoftveres megoldást.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen