Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
BlacKSouL #315 üzenetére
Ja télleg... Na mindegy, én akkor csak azt mondtam, hogy alapesetben win tűzfal befele semmilyen behatolást nem enmgedélyez, amit nem engedélyezünk. Hogy szörfözés közben bemásznak mindenféle genyóprogik a gépre, azt nem a tűzfal akadályozza meg, hanem a vírusirtó/kémvadász. A tűzfalnak ugye nincs túl bonyolult dolga, egyszerűen csak adatforgalmat szűr. Persze vannak a már túl egyszerűek, amire ha rááll (kipécéz) egy hacker, könnyedén kikerülheti (pár napi várakozás után), de ugyan miért állna pont ránk, és pazarolna el velübnk annyi értékes hackidőt, mezei felhasználókra egy hacker?
Szóval én Keriot ajánlok, ha tűzfalról van szó. ZA-ot is használtam sokáig, még hajdanán, tudom, mire képes/nem képes. Nem is az a kérdés, mennyire müxik jól - hiszen mondom, nem nehéz a feladatuk -, hanem hogy nagyon kevés beállítási lehetőséget ád, és hogy a programok megírásánál soxor már figyelembe sem veszik, és nem konfigurálják hozzá, így nem müxik vele korrektül együtt. A jobb tűzfalakat sem ördöngösség kezelni, ugyan... Nem nehezebb beállítani, mint akár csak egy új hardvert telepíteni a számgépre...
De ez kémprogi-topic, hogy is jött egyáltalán ide a tűzfal?Költői kérdés, nem kell válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest