Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja télleg... Na mindegy, én akkor csak azt mondtam, hogy alapesetben win tűzfal befele semmilyen behatolást nem enmgedélyez, amit nem engedélyezünk. Hogy szörfözés közben bemásznak mindenféle genyóprogik a gépre, azt nem a tűzfal akadályozza meg, hanem a vírusirtó/kémvadász. A tűzfalnak ugye nincs túl bonyolult dolga, egyszerűen csak adatforgalmat szűr. Persze vannak a már túl egyszerűek, amire ha rááll (kipécéz) egy hacker, könnyedén kikerülheti (pár napi várakozás után), de ugyan miért állna pont ránk, és pazarolna el velübnk annyi értékes hackidőt, mezei felhasználókra egy hacker?

Szóval én Keriot ajánlok, ha tűzfalról van szó. ZA-ot is használtam sokáig, még hajdanán, tudom, mire képes/nem képes. Nem is az a kérdés, mennyire müxik jól - hiszen mondom, nem nehéz a feladatuk -, hanem hogy nagyon kevés beállítási lehetőséget ád, és hogy a programok megírásánál soxor már figyelembe sem veszik, és nem konfigurálják hozzá, így nem müxik vele korrektül együtt. A jobb tűzfalakat sem ördöngösség kezelni, ugyan... Nem nehezebb beállítani, mint akár csak egy új hardvert telepíteni a számgépre...
De ez kémprogi-topic, hogy is jött egyáltalán ide a tűzfal?
Költői kérdés, nem kell válaszolni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Modding és elektronikai kérdések
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Költői kérdés, nem kell válaszolni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)