Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Na de én kikapcsoltam az aktív processt, de bennthagyta a szutykait. Nálad is? Ha igen, sajna uninstall....
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Igen, tökéletes nincs. A legutolsó verzió már jól működik, akkor volt vele több gond, mikor a beta2-őt teljesen az XP-be ágyazták, és a Windows Update frissíti. Most nálam is a NOD fut+ZA, és teljesen jó. Nincs sok értelme mindenből kettőt felrakni.
-
Ottoka
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Hallottam a counterspyról, tavaly nyáron fent is volt, aztán valahogy elmaradt. Majd most megint kipróbálom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Steelheart
üzenetére
Há' hogy, há' innen : [link]

-
Ottoka
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
Mint például?
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható. -
Badb0y
addikt
válasz
Steelheart
üzenetére
Mostanába nem gameltem, úgyhogy nem vettem észre annyira, de majd megnézem.
-
Badb0y
addikt
válasz
Steelheart
üzenetére
Feltettem. Akkor most ez van a gépemen meg ad aware meg router. Más nem kell már nem? Egyébként elég korrekt programnak tűnik, csak lassú, mert tényleg mindent átnéz fullon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kissé sérült iPhone XR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest