- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
Steelheart #324 üzenetére
Na de én kikapcsoltam az aktív processt, de bennthagyta a szutykait. Nálad is? Ha igen, sajna uninstall....
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart #321 üzenetére
Igen, tökéletes nincs. A legutolsó verzió már jól működik, akkor volt vele több gond, mikor a beta2-őt teljesen az XP-be ágyazták, és a Windows Update frissíti. Most nálam is a NOD fut+ZA, és teljesen jó. Nincs sok értelme mindenből kettőt felrakni.
-
Ottoka
őstag
válasz
Steelheart #314 üzenetére
Hallottam a counterspyról, tavaly nyáron fent is volt, aztán valahogy elmaradt. Majd most megint kipróbálom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Steelheart #314 üzenetére
Há' hogy, há' innen : [link]
-
Ottoka
őstag
válasz
Steelheart #293 üzenetére
Mint például?
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart #292 üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható. -
Badb0y
addikt
válasz
Steelheart #284 üzenetére
Mostanába nem gameltem, úgyhogy nem vettem észre annyira, de majd megnézem.
-
Badb0y
addikt
válasz
Steelheart #280 üzenetére
Feltettem. Akkor most ez van a gépemen meg ad aware meg router. Más nem kell már nem? Egyébként elég korrekt programnak tűnik, csak lassú, mert tényleg mindent átnéz fullon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest