- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő