- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr. dracula
csendes tag
Hmmm! Nagyon ismerős a szitu....
Pont tegnap kaptam be én is ezt a....
Írtam is egy forgalamasabb fórumba, de ott se tudtak segíteni. Azért leírom ide is a tegnapi hozzászólásomat, hátha esetleg valaki tudja mi a teendő:
''Sziasztok!
Megint egy problémával állok elő...
Remélem azért eljön az az idő, amikor majd én is tudok segíteni másoknak...Ám most ismételten a Ti segítségeteket kérem...
Szóval, problémám a következő:
Egyik napról a másikra ellepték a gépemet a rendszer üzenetek...amik szerintem nem azok, csak annak álcázott marketingfogás. A tálcámon kis srága háromszögek felkiáltójellel és pirosan villogó kis ikonok jelennek meg és ilyen üzenetek fűződnek hozzájuk:
''Your computer is infected!''
''Windows has detected spyware infection.''
''It is recomended to use special antispyware tools to prevent data loss. Windows will now download and install the most up-to-date antispyware for you. Click here to protect your computer from spyware.''
Persze mikor odakattintok, hiába várom a Microsoft oldalát...helyette valami SpyAxe, SpyTrooper, meg minden féle fizetős proginak a honlapjára visz...És egyszerűen nem tudom őket kilőni...
Segítsetek!
Első nekifutásban gyorsan felraktam a Microsoft AntiSpyware-t (tudom előbb kellett volna), talált is pár nem a gépemre való dolgot, de ezeket az előugró, szünni nem akaró hülyeségeket az sem tudta eltávolítani...
Az internet explorerem például nem akarta megnyitni a prohardver.hu-t...most is operát használok. Sőt! Kezdőoldalnak betett valami http://www.yoursystemupdate.com/ hülyeséget, és ezt se tudom kiszedni belőle...
Ha esetleg valaki találkozott már hasonló problémával és sikerüt leküzdenie, kérem segítsen...
Előre is köszönöm!
Mi a megoldás?''
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest