Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nos mivel a Norton Internet Securityre ma lejárt az ingyenesség, és egyelőre nem is tudtam változtatni rajta, ezért kénytelen voltam ''beruházni'' egy NOD32-re, és mivel így a norton tűzfala is ugrott, ezért 4év szünet után ismét jóba lettem a ZoneAlarmmal. De mivel spyware fronton így ugye még gyengécskék vagyunk(bár mint említettem eddig meg voltam elégedve a Terminatorral) de a mostani gyengélkedése miatt kénytelen voltam ''beruházni'' egy khmm...ingyenes SpySweeperre. Most aztán nem lehet azt mondani, hogy nincs felkészítve a gép a támadások kivédésére: NOD32, ZoneAlarm, SpySweeper, SpywareTerminator alapfunkciókkal, kétnaponta Ad-Aware, havonta Panda ActiveScan fut. De ami a legfurább, hogy semmi nem akad össze másikkal. Szépen kiegészítgetik egymást. Ha ezek nálam lettek volna decemberben, akkor nem esik be a nyitott ajtón a SpyAxe, meg a többi retek.
Emberek! Védekezzünk! Húzzunk óvszert a gépünkre, osztán úgy dugjuk bele az internet lucskos... Na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Classic / Xbox 360
- Path of Exile (ARPG)
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Tomato firmware
- World of Warships
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest