- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonelka
újonc
Sziasztok,
Két nappal ezelőtt a tökéletesen működő Dell inspiron 7520 laptopom újraindult, és már vissza sem bootolt, mert még a bejelentkező képernyő előtt kék halált ad "thread stuck in device driver" hibaüzenettel. Kicseréltem a merevlemezt, hátha az a baja, és újraraktam a windowst. Először szépen ment is gép, de aztán feltűnt, hogy mikor a videokártya driverét installálta a gép, újra előjött a kék halál. Ezután megint nem tudtam bootolni kék halál nélkül. Beléptem csökkentett módba, úgy elindult, tiltottam a videokártyát eszközkezelőben, így már normál módban is tökéletesen fut a gép, de ha engedélyezem a videokártyát, vagy drivert próbálok hozzá telepíteni, akkor ugyan ez a kör indul az elejéről.
Mi lehet a gond? Hardveres vagy szoftveres? Meghalt volna a videokártya?
Arra gondoltam még, hogy esetleg BIOS frissítés segíthetne, de mivel nincs működő aksim, nem sikerül telepítenem.Próbáltam többféle drivert is telepíteni, és DDU-val is próbáltam eltávolítani a korábbit.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő