Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kisfirga23

csendes tag

Úgy néz ki Hardver probléma lesz...mivel Csökkentett módban is jött a kék. Azzal a ntoskrnl.exe-vel. :/

• Kisfirga23

csendes tag

válasz sepsi0 #3542 üzenetére

Érdekesen hangzik. Kipróbálnám szívesen csak nincs már sajna eredeti kulcs a birtokomban. A Kedves fórum társad esetleg nem tud segíteni? :)

• Kisfirga23

csendes tag

válasz sepsi0 #3539 üzenetére

Hali!

Hát... Aktiváltak. Kb 2 éve mikor vettem egy lapost akkor ahhoz kaptam eredeti kulcsot win7hez. Használtam is vele egy jó darabig. De amikor bejött a win8.1 akkor váltottam arra és azt már csak aktiválással tudtam eredetivé varázsolni. Előtte mindig "kalóz" verziót használtam és sose volt bajom vele. Bár nem is volt ilyen konfigom akkor... :D

Mikor összeraktuk a gépet(kb 2-3 hete) akkor eszembe is jutott hogy nekem van eredeti kulcsom és próbáltam úgy feltenni de akkor már bannolták vagy nem tudom...lényeg hogy már nem tudtam használni. :/ Szal win7nél is maradt az aktiválásos fejezet.

Értem mit mondasz...Nekem ez az első alkalom hogy ssd-t használok. Szal az ismereteim nekem még kiforróban van vele kapcs. De én ugye kipróbáltam olyan verzióba hogy kihúztam a HDD-t a gépből és csak az SSD-t hagytam érvényesülni és akkor is jött a Kék. Akkor mondom jólvan nem b.szol ki velem kihúztam az SSD-t és csak a HDD-t használtam arra telepítettem és utána is előbújt a Kék. :W

Persze a telepítést megelőzte az hogy "Teljes formázást csináltam"(Nem Gyors formáztam!) mind2 vinyót.
    A telepítés előtt még töröltem is a partíciókat és újra felosztottam. De úgyse akart megoldódni. :F

• Kisfirga23

csendes tag

válasz Out #3538 üzenetére

Persze kaptam. Úgyis ki volt próbálva hogy amiket kaptam cdket a géphez...(Alaplap,VGA,SSD) csak azokkal telepítettem és úgy is jöttek a Kékek! :/

Próbáltam keresni de ha találtam is akkor az csak angol volt...és mint mondottam az angolom elég gyér :)

De azért köszi!

• Kisfirga23

csendes tag

válasz Out #3536 üzenetére

Természetesen volt. Jelenleg a legújabb van fent 344.48 de volt már próbálva a 344.16 és a 344.11.
    Az a baj hogy mivel a vidikarim aránylag "új" még nem nagyon van hozzá bő választék driver-ből. Próbáltam nézni az nvidia fórumait de hát a csekély angol tudásom miatt nem nagyon értem miről is van szó.
    Én pl gondoltam erre is hogy talán ez lehet-e a gond hogy még a driver nem igazán van optimizálva a kártyához. Vagy ez hülyeség? :S

Az összes drivernél voltak problémák...
    Itt is van most egy friss appcrash...

Volt régebben is ez az "nvwgtf2umx.dll" csak már annyi mindent próbáltam hogy nem is tudom melyik próbánál sikerült megoldanom...de sokat nem változott a helyzet mert mikor nem ezért jött elő az appcrash akkor pl exe hibával (Crysis3). A vicc az hogy nem is tudom már melyik oprendszer alatt talán win8. Ott pl mikor első tesztnél előjött az appc. Akkor cmd-be nyomtam egy sfc/scannow-t. Az helyre rakta és ment vígan. Most is próbáltam de semmi változás...5-10perc játék után bedobja.
    Van nekem egy "Dll-Files Fixer" nevű progim amit sürün szoktam futtatni és néha néha talál egy két hibás dll-t de azt fixálja is(Elvileg?!).

De kipróbáltuk úgy is direkt hogy csak alaplapival ment a gép(VGA). Ki is vettem a gépházból a VGA-t hogy még csak véletlenül se kavarjon be. És akkor is voltak hibák. Szóval mi kizártuk hogy maga a VGA lenne a ludas. Bár az is lehet hogy mi vagyunk hülyék...:S
    Nem tudom hogy esetleg biosba kellene e állítani valamit? Vagy pont ott kéne valamit kikapcsolni? Sajna nem vagyok nagy pc guru. Csak felhasználó szinten értek hozzá. :/

• Kisfirga23

csendes tag

válasz Kisfirga23 #3534 üzenetére

Bocsi a Dupláért...:/
    Az kimaradt még hogy ugye PC játékok céljából lett vásárolva...és kb az összes játéknál APPCRASH-t dob a gép. Nem tudom hogy ez mit befolyásolhat. Csak zavaró hogy pont amire vettem pont arra nem tudom használni. :/

• Kisfirga23

csendes tag

Először is be kell másoljam haverom hozzászólását mert nem jött rá válasz és lehet nem is jó topicba irta.(Az én gépemről lenne szó.)
    Sajnos már nem tudom megmutatni miket irt ki akkor a kék haláloknál... Azóta már új op rendszert raktam rá (Win7 64bit) de előjönnek újra a bajok. Amióta újraraktam(Tegnap!) már jött is 2 db. Ezeket megtudom mutatani.

"Sziasztok!
    Nemrégiben egy új gépet állítottunk össze ismerősömmel és random kék halálokat dob a gép. Van hogy semmi gond 2-3 órán keresztül van hogy 20 perc youtube is elég hogy bedobja.
    Konfig:
    Intel Core i7-4790 3.60GHz (Haswell) Socket LGA1150
    Cooler Master Hyper T4
    Gigabyte Z97-D3H Intel Z97 (Socket 1150) DDR3 ATX
    4 x 4GB Corsair Value Select 1333MHz CL9 DDR3
    600W Corsair Builder Series CX600M 80PLUS Bronze Modular
    120GB Samsung 840 EVO Series 2.5" SATA 6Gb/s Solid State Drive SSD
    1TB Seagate Barracuda 3.5" SATA III Hard Drive - HDD
    Cooler Master K380 Black Midi Tower Window Gaming Case
    Palit GeForce GTX970 Jetstream 4GB (Maxwell)

Amit eddig teszteltünk: Bios frissítés F7-re, cpu boostot kikapcsoltuk, occtnél volt hogy ment egy órát is gond nélkül, memtest a ramoknak, windows telepítése csak ssd-re aztán csak vinyóra, kivettük a VGA-t és csak alaplapival ment bár akkor sárga halált dobott, driver frissítések,kábelek lecsekkolva, sajnos csere alkatrészek nem állnak rendelkezésemre... Alaplapra gyanakszunk de szeretnénk minden lehetséges hibát kizárni, hátha mi követtünk el valamit."

Ui.: Az még kimaradt hogy ezeket az oprendszereket próbáltam: win7 64bit, win8 64bit és win8.1 64bit és mindegyiknél voltak kékhalálok. :/

Rem tud vki mondani vmit mert már ott tartok hogy szívem szerint kib...nám a p...ába a gépet...nem kevés fontomba került. Még mielőtt visszaküldjük megpróbálom mégegyszer itt...

Köszi előre is! Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés