Hirdetés
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Kisfirga23
üzenetére
Szia!
A winek eredetiek, aktiváltak?
Nekem is volt a konfigjainkal (2db ugyan az a gép) kékhalál. Vettem 2db ssd-t és azokra raktam fel a win7-et.
Ezután jöttek a bajok. Ssd-re gyanakodtam. Hdd-n eredeti winek voltak, csak valamiért nem tudtam klónozni őket.
Mindent kipróbáltam, semmi....
Aztán egy kedves forumtársam aktiválta nekem a Windowsokat és láss csodát azóta (3 héte) nincs semmi baj.
A fura, hogy ugyan azt a telepítőt és aktivátort használtam eddig is (kb 2 éve) és sohasem volt ilyen hiba.
Mióta ssd van azóta volt ez, de az eredeti win megoldotta.....
Hallottam valami olyasmit, hogy az ssdben (némelyikben) van valami vírusvédelem, ugye az aktivátor meg vírusféle, legalábbis úgy viselkedik..... -
Out
addikt
válasz
Kisfirga23
üzenetére
Üdv!
Sok segítséget nem fogok tudni adni ezzel kapcsolatban, mert NVidia kártyákban és meghajtóprogramjaikban semennyire sem vagyok otthon. A kártyához kaptál CD-t? Az azon lévő driverrel próbáltad? Általában ha mással nem is, de a hozzáadott driverrel szoktak működni a kártyák. Ha már próbáltad és nem megy, akkor szerintem keresd fel a videókártyád topikját, hátha ott fognak tudni segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest