Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
CoolMan #1722 üzenetére
Ezeket javasoltam most én is neki bios reset, csak nem memtest hanem 1 óra prime blend test.
Neki 4*2GB Kingstone 1066 van 2.2V-os, nekem 2*2GB OCZ 1066 volt 2,1V-os. Bios támogatja a procit Rampage Formulánál a 0407-es bios volt a legstabilabb azzal kapta meg és én is azzal használtam.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Ez a két BSOD mitől lehet?
PFN_LIST_CORRUPT
IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL
Töténetem, eladtam az ASUS Rampage Formula lapomat, és a vevő panaszkodik erre a hibára, viszont nálam tökéletesen ment a lap. Különbségek nálam E8400 volt nála QX9770, nálam 2 dimm nála 4, nálam NV nála ATi.
-
pigatt
őstag
Ez a fajta kék halál mit takarhat:
STOP c000021 {fatal error}
The windows subsystem system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000005 (0x7c910f29 0x010cef2c)
The system has been shut down.Biztos, hogy valami szoftver, de nem tudok rájönni sehogy!
-
pigatt
őstag
válasz
h_programmer #458 üzenetére
szerintem igen és alegújabb driverek rakd fel!
-
pigatt
őstag
válasz
h_programmer #455 üzenetére
Az IRQ a hardverekre vonatkozik eszköz kezelőben megtudod nézni a hardverekhez rendelt IRQ számot, nincs véletlenül benne két egy forma? Meg van azt hiba ként fogja jelezni!
-
pigatt
őstag
válasz
h_programmer #453 üzenetére
A serious error én még nem is találkoztam! Újratelepíteni próbáltad már? Legújabb driverek vannak fent?
-
pigatt
őstag
válasz
h_programmer #450 üzenetére
Nincs valami hardver ütközésed? Mert szerintem ez nem szoftverütközés mert nincs benne a tipukus sor, de attól még az is lehet!
-
pigatt
őstag
válasz
h_programmer #447 üzenetére
Amíg nem teszel fel képet addig nem tudok semmit mondani, de ahhoz ki kell kapcsolnod az automatikus újraindulást!
-
pigatt
őstag
válasz
h_programmer #445 üzenetére
dobj fel egy képet és megnézzük mi a hiba! Jah és vedd ki az autmatikus újraindulást! Sajátgépen jobb klikk tulajdonságok->Advanced (magyar megfelelőjét nem tudom) és ott a legalsó bállítások gomb!
-
pigatt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Windows 11
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 10
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest