Hirdetés
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moyko
csendes tag
válasz
üzenetére
Na sajnos nem a táp volt kicseréltem.
Proci VGA-val is x124 BSOD van inditáskor, aztán meg nincs billetnyűzet - ez lehet más hiba is.itt a full kofigom hátha beugrik valakinek valami:
i7-2600k
Zotac Z68-itx wifi
2x4GB Kingstone 1600mhz 1,65V
Sap. AMD HD6950 2GB
A-data 128 SSD
Antec h20Teljes default settings -nem húztam, mert minek.
sok fórumon olvastam hogy feszültség ingadozás okoz ilyet, alaplapi tápvezérlés, vagy RAM kompatibilitás, egy helyen meg a proci cseréjével szűnt meg a BSOD. szóval elég tág a téma. a gond, hogy nem tudok csak ugy cserélgetni alkatrészeket. mert mindenből 1 van. minden garis csak más-máshova jó lenne kitalálni hogy ki a ludas! -
Moyko
csendes tag
Hello!
Teljesen érthetetlen jelenséggel állok szemben:
Indításkor win7 betöltésnél kapok egy kék-halál kijelzést majd restart-tól a gépem (0x000000124 - google szerint ez vmi hardware hiba)
- Aztán az indítási helyreállító után betöltődik (itt érdekes, az hogy az USB Bill nem reagál a választó képernyőn, előtte biosba-be lehet lépni, de amint a Win feldobja a helyreállítás vagy normál indítást akkor már a bill. nem reagál)
azt figyeltem meg, ha utána elindul a rendszer, már nem sok gond van, néha keményebb alkalmazásnál eldobja magát ugyan ezzel (pl.:GW2, - 20 alkalomból egyszer) de ritkában, (netezés filmnézésnél soha -VISZONT: 2-3 órás kikapcsolás után mindig így indul.)
Ha van valakinek ötlete hogy mi okozhatja a hibát az kérem ossza meg velem. - köszönöm előre is
- bios frissítés,
- default settings,
- driverek cseréje/frissítése meg volt.
-
Moyko
csendes tag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
üdv!
A következő problémával találkozom teljesen random : BSOD Kernel Power 41 63
egy PH kollegától vettem egy használt HTPC-t
spec:
Silverstone SG-05 - 300W gyári FSP (gyanús, de eddig tökéletesen ment neki)
i7 2600K
Sapphire HD6950 2GB 11188-05-50g
Zotac Z68-ITX WiFi
Kingston HyperX 2x4GB (ez nem hibás memtest végig ment, bár ez újonnan került bele)
Antec Kühler H2o 620
ADATA-120 SSD- Bios Defaulton megy most. No OC. Nem is igénylem.
- Teljes Clean Reinstall - OEM Win 7 HPDriverezés után teljesen Random , kilépéskor, CCC - indásakor, néha Játéknál... van, hogy meg semmi probléma és megy. Az előző tulajnál is rendben ment, probáltam a biosban állítani a cpu teljesítményét lefokozni 80W-ra, turbo boost-ot ki kapcsoltam.
sajnos egyetlen fórumot találtam ahol állítólag a RLT hangkártya dr eltávolítása megoldotta neki.. :/
kérlek, ha van használható ötlet hallgatok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Windows 11
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- HP nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest