- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #2076 üzenetére
A rendszerpartíció 30 GB-os, hely bőven van rajta (kb. fele szabad), frissítések fel vannak telepítve, driverekkel is minden rendben (Thinkpad-eknél System Update automatikusan és példásan megoldja). Csak FF alatt jött elő a hiba és csak akkor, amikor egy adott fórumon böngészgetett a barátnőm (http://gameofthrones.hu), bár szerintem akkor is random, hogy megtörténik-e, úgyhogy nem fogom tudni valószínűleg reprodukálni.
Jó lenne picit több infó, a hibajelenség megnevezése: pl. "kernel data inpage error" ha hivatkozik file, az is pl. "win32k.sys"
A "kernel data inpage error" azt hiszem, benne van. Annyit tudok majd tenni, hogy lőttem egy fényképet az egyik kékhalál-képernyőről, otthon majd feltöltöm ide.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest