- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chuwee86
csendes tag
válasz
Sas madár #932 üzenetére
Na, újra itt vagyok. Memóriateszt lefutott, nem talált hibát. Kipróbáltam egyiket is, másikat is minden slotban. de az nem segített. Vinyó másik gépen megy. Hálózati és hangkártya letiltva, de úgy sincs változás. Amit még nem próbáltunk, az a tápegység, a processzor és az alaplap. Az alaplapon két kondenzátor kicsit fel van púposodva, de repedés még nincs. Hétvégén lesz lapcsere, utána már nem tudom, mire gondoljak.
-
chuwee86
csendes tag
válasz
Sas madár #927 üzenetére
Az ottani és a google találatok alapján én így értelemezem:
HDAudBus.sys - a hangkártyához van valami köze
nv4_mini.sys - hűtés? (egy angol nyelvű fórumon valaki erre panaszkodott, bár nem vagyok túl jó angolból)
mouclass.sys - ez valószínűleg az egér leszKöszi az eddigi segítséget! Majd megpróbálok ezekkel kezdeni valamit, de előbb a windowst kéne rendesen feltelepítenem. Csak az a baj, hogy már telepítés közben is fagyogat, restartol vagy kékhalálozik. Tegnap este már nem volt türelmem hozzá, talán majd ma munka után...
-
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár #925 üzenetére
Ezen az oldalontámogatási segéd beilleszted a keresőbe a neveket és itt van leírás is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest