Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
A rendszerpartíció 30 GB-os, hely bőven van rajta (kb. fele szabad), frissítések fel vannak telepítve, driverekkel is minden rendben (Thinkpad-eknél System Update automatikusan és példásan megoldja). Csak FF alatt jött elő a hiba és csak akkor, amikor egy adott fórumon böngészgetett a barátnőm (http://gameofthrones.hu), bár szerintem akkor is random, hogy megtörténik-e, úgyhogy nem fogom tudni valószínűleg reprodukálni.
Jó lenne picit több infó, a hibajelenség megnevezése: pl. "kernel data inpage error" ha hivatkozik file, az is pl. "win32k.sys"
A "kernel data inpage error" azt hiszem, benne van. Annyit tudok majd tenni, hogy lőttem egy fényképet az egyik kékhalál-képernyőről, otthon majd feltöltöm ide.
Köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi