- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
#41133696 #983 üzenetére
igazából két használhatót találtam (ntoskrn-en kívül):
dxgmms1.sys,
win32k.sys.utóbbi nemigazán tudom, hogy mit akar jelenteni, de az első elég egyértelműen vga gondra utalhat.
gondolom minden tuningot visszavettél már. úgyhogy próbáld meg letörölni a vga drivert, várni kicsit, hátha úgy megy (alap win7 driverrel). ha így se, akkor keresgélj hardver hibát sztem. (vga stress testnél ha elszáll gyorsan, akkor az árulkodó lehet)
nálam egyszer csak úgy volt reprodukálható a vga hiba, hogy hozzá kellett érni fizikailag a kártya hátoldalához. nem megnyomni, csak hozzáérni és rögtön reset.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest